Emzige nasil alistirdiniz?

Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzği Denemenizi tavsiye ederim. Amerika'da hastanelerde Yen'i Doğan bebeklere direk bu emzik veriliyor. Hem damağına kolay oturuyor hem Anne memesiyle birebir.
Simdi baktim internetten, ilk defa gordum sanki eczanelerde satiliyomu?

6 ay muhtelif zamanlarda verdim almadı.7.ay artık uykusuzluktan ölüyordum pekmezli suya batırdım,önce onu da istemedi defalarca ağzına soktum. Ama gündüz vermiyorum sadece akşam yatarken. Gündüz yatarken bile vermiyorum

Benim ikinci kızım da iki aylıkken dilini emmeye başladı mecbur kaldım dilini emenlerin unutmadığını ve büyüse de devam ettiğini okudum emziğe alıştırayım bari hem uyumuyla da kolay dalar dedim dilini her emdikçe emziği verdim alıştırdım ama şuan 6 aylık dilini emmeyi unutmadı ve emzikle uykuya dalmayı da bıraktı yani şuan boşuna alıştırmış oldum hiç bulaşma derim
Merhaba,
Dilimi emerken yazınızı okudum :)
Emzikte emmeme rağmen dilimi emmeye başlamışım.
24 yaşındayım hala boş bulduğum anlarda, uykum geldiğinde emiyorum.
Ve dilimde normale göre bi tık uzun.
Yani dilim uzun olduğu için mi emmeye başladım yoksa emdiğim için mi uzadı bilmiyorum :)

Pirayeeeee Pirayeeeee :) Bende ilk gördüğümde kızımı nasıl araştırdım bir bilsen arkadaşım .kocaman olmuş hala dilini emerek uyuyan erkekler kadınlar bende unutturayım diye zorla alıştırdım emziğe Yok unutmadı bıraktım artık peşini dili de uzun mu hiç dikkat etmedim uyanınca bakayım :)

Pirayeeeee Pirayeeeee Bende ilk gördüğümde kızımı nasıl araştırdım bir bilsen arkadaşım .kocaman olmuş hala dilini emerek uyuyan erkekler kadınlar bende unutturayım diye zorla alıştırdım emziğe Yok unutmadı bıraktım artık peşini dili de uzun mu hiç dikkat etmedim uyanınca bakayım

Allah başka dert vermesin sağlıkla büyüsün minnoş :)
Dışarıdan anlaşılmıyor pek sadece aile bireyleri farkediyor benim.
Emme şunu diyorlar anladıklarında :)

Aynen hemen anlıyorum bende kimse anlamıyor başka ne yapalım sağlıklı olsunlar da :KK46:

2 bucuk aylik bebegim emzik almiyo onceden hep derdim alismasin daha iyi diye ama bazen gerekli oluyo durduk yere mizmizlandiginda bari alsin. Anca kucakta olunca susuyo. Biliyorum biraktirmasida zor ama boylede cok zor uykuya daliyo emzik oyalarsa daha kolay olur. Bazilari ille ver agzina beklet diyolar ama ozaman surati cok degisiyo kiyamiyorum varmi bi teknigi olan alistirma icin?
Ben kızım doğduğu zaman alıştırdım gece 02.05 te doğdu sabah 06.30 civarlarında verdim emziği çok iyi hatırlıyorum sen sürekli dene ama emzik çokta iyi bişey değil benim kizima unutturmaya çalışıyorum çok şükür gündüz unuttu artık istemiyor birtek gece veriyorum yatağa koyunca uyusun diye 19 aylık şuan emzik ağzından düştüğünden beri baya dillendi bazı dediklerini anlamıyorum ama ilk cümlesini kurdu kızım dün :) o yüzden emzik olmasada olur bence

Nuk kauçuk tavsiye ederim. Şekerli bir şeye ise kesinlikle batırıp verme. O şekilde alışacağına hiç alışmasın.

Simdi baktim internetten, ilk defa gordum sanki eczanelerde satiliyomu?

Ben ilk arkadaşımın oğluna almıştım o dönemde Türkiye'de satışı yoktu yurt dışından getirtmiştim. Artık kullanımı daha yaygın kızıma alırken 2 eczaneye sormuştum elimizde Yok isterseniz getirtiriz demişlerdi. İnternet sitelerinde satışı olduğu için ben direk internettem aldım. Sizde çevredeki eczanelere sorabilirsiniz bulunan eczaneler varmış.

Back
X