Emzik istahi keser mi?

Turkuaz07

O bir kız, o bir BURÇE annesi
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
332
590
33
Antalya
6 aylik bir kizim var emzigi hic almamisti dis kasintilari baslayinca bianda almaya basladi yaklasik 1 aydir emziksiz durmuyor artik ve istahsizlik basladi disten mi emzik mi istahini kesiyor anlamadim 150 ml mama icen cocuk simdi 90 ml zar zor iciyor ve saat araliklarida uzun

Diş probleminden dolayıdır ama emzikte etkiler canim.
Emzik almayan cocuga simdi emzigi biraktiramiyorum surekli agzinda nerdeyse emzik cikinca agliyo bazen dinlensin bi diye cikariyorum 5 dakika sonra agliyo emzigi verince susuyo evet bi bakima iyi oldu benm icin ama istah azalmasi kotu biraktirmak en azindan azaltmak istiyorum ama olmuyo 5. Ayda aldi emzigi

Canim benim oğlum 2.5 yaşında yeni biraktirdim emziği biraz zor oldu ama...

Dişten dolayı emzigi bırakmak istemiyordur diş yerleri kasınıyordur kıyamam...
Yavaş yavaş ek gıdaya başlasan iyi olur inşallah iştahı açılır yemeyen çocuk çok zor iyi bilirim.

Canim benim oğlum 2.5 yaşında yeni biraktirdim emziği biraz zor oldu ama...

Dişten dolayı emzigi bırakmak istemiyordur diş yerleri kasınıyordur kıyamam...
Yavaş yavaş ek gıdaya başlasan iyi olur inşallah iştahı açılır yemeyen çocuk çok zor iyi bilirim.
Ek gidaya baslamistm emmedigi icin ama bu ara kasikla beslenmek cok daha zor aman yesinde mama yesin diyorum ooff annelik icim hic rahat degil sanki acmis gibi hissediyorum bide cok obur bir kizdi simdi hali cok sasirtiyor beni acliga hic dayanamazdi :KK42:

Ek gidaya baslamistm emmedigi icin ama bu ara kasikla beslenmek cok daha zor aman yesinde mama yesin diyorum ooff annelik icim hic rahat degil sanki acmis gibi hissediyorum bide cok obur bir kizdi simdi hali cok sasirtiyor beni acliga hic dayanamazdi :KK42:
Canım panik yapma ama surekli mama verme ek gida da önemli her öğün vermeyeceksin zaten daha küçük 1 öğün yeter yoğurt olur meyve puresi yap kendin evde çorba vs vs.
Ac kalmaz annesi sen stres yapma bak benim oğlum 6 aylikken 60 ml ancak içerdi inanki ama sağlıklı olsunlar kiloya takılma sen.

Canım panik yapma ama surekli mama verme ek gida da önemli her öğün vermeyeceksin zaten daha küçük 1 öğün yeter yoğurt olur meyve puresi yap kendin evde çorba vs vs.
Ac kalmaz annesi sen stres yapma bak benim oğlum 6 aylikken 60 ml ancak içerdi inanki ama sağlıklı olsunlar kiloya takılma sen.
Kiloya takilmiyorum sadece ac mi kaldi diye icim icimi yiyor bu istahsizlikta ek gidayi birakmistm tekrar deneyeyim o zaman istemiyordu biberonla zar zor veriyorum

Burçe annesi silikon püre emziği kullanıyor musun? Benim çocuklar çok severdi hem çok güzel diş kaşır hem içine koyduğun meyvelerin tadını öğrenir. Carrefour dan almıştım ben sanırım tüm marketlerde ve eczanelerde de vardır. Basit ama işlevsel sever bebekler

E1E246A9-46BD-4CC9-895D-69E1190B0905.webp

Zaten biliyorsundur ama yinede paylaşayım istedim :KK68:

Emzik tokluk hissi veren bir hormon salgilanmasina neden oluyor diye biliyorum. Genelde meme reddine sebep oluyor ama mama kismini bilemedim.

Back
X