Sürekli veriyorum geri itiyormerhaba canım. Benim bebeğimde 2 buçuk aylık emziğe alıştırmak zor oldu. Öncelikle pes etmemelisin. Kauçuk modeli sadece bebeğin diş çıkardığı vakit yada diş çıkarmaya yakın zamanda kullanmalısın. Silikon emzik kullanman gerekiyor hem anne göğsü arasında geçiş yapman kolay hem steril etmesi daha basit. Ben philips avent emzik kullanıyorum. Hem bebeğin damak yapısını bozmaz hem de anne göğsüne en yakın emzik markası. ben 2 haftada alıştırdım emzik kullanımı. Bebeğin ağzından atabilir diliyle geri itebilir ama pes etme :)
Olmaz mi gaz sorunuPhılıps aventın emziklerini aldık gaz yapmayan onları aldı gaz sorunumuzda vardı cunku sizinkinin gaz sorunu olablirmi acaba
Sürekli veriyorum geri itiyorÇok yorgunum belki alsa emziği o da bende biraz rahatlayacağız tekrar tekrar vermemiyim alır mı dersin ?
Deneyeceğim bugun itibari ile saolunbenim bebegimde surekli memede kaliyodu emzigide geri itiyordu . acken once emzigi verdim 15 snye kadar emdiktn sonra ckrttim her emme oncesinde yaparken alisti suan cok rahatim. uyuduktannsonra hemenn uyancak gibi oldugunda veriyorum emiyo uyuyo.
Deneyeceğim bugun itibari ile saolun
İyi fıkır saolunilk baslarda emzigi daha kolay almasi icin ucuna tatli olan gaz damlalarindan dokuyodum sende ole basla derim yada calpol suruba batir
Canım bebeklerde büyüme atakları var ve bu dönemlerde sürekli emme,sürekli uyuma, aşırı huysuzluk vs şeyler görülebilir. Bu yoğun emme isteği anneyi yorsada meme sürekli uyarıldığı içim süt yapımı artacakMerhaba 33 günlük bi bebegim var ve sürekli memede kalmak istiyor. Ve ben artık tükenmeye başladımbunu üzülerek söylüyorum vücudum dayanmıyor artık emzik kullanmak istiyorum ama karar veremedim chicconun kauçuk modeli Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz emziğe Nasıl alıştırırım bana neler tavsiye edersiniz. Birde bebegim son bi kac gündür sürekli çıkarmaya başladı doktor cok emdiği icin reflü olmustur Dedi. ama bilemiyorum lohusa psikolojisi zaten kendimi kotu hissediyorum tecrübeli anneler Nasıl atlatırım bu durumu bebegim reflü mu oldu acaba kac saatte bi emzirmeliydim hangi emziği kullanabilirim ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?