biberon dr browns 120 ml dar ağız aldım ben
Patentli bir ürün olan Bébé D'or Dr.Brown Doğal Akış Biberonlar, mamada hava kabarcıklarının oluşmasını önleyerek bebeklerde gaz sancılarına kesin çözüm getirir. Hava, biberona özel havalandırma aparatından girer ve anne sütüne veya mamaya karışmaz.
- Özel dolaşım sistemi sayesinde hava, borudan geçerek anne sütü veya mamanın üst kısmaında birikir.
- Sıvının doğal akışı, bebeğin beslenmesi sırasında aşırı çaba ve emme gücü harcamasını önler, anne sütü emmeye eşdeğer bir akış sağlar.Bu sayede gaz sancıları, kolik krizleri, aşırı salya akışı ve kusma minumum seviyeye indirilir.
- Anne sütü veya mama tabii ve kesintisiz bir şekilde akarken, hava mamaya karışmadan biberonun üstünde birikir, böylece kulakta sıvı birikmesinin başlıca nedeni olan emzik çökmesi önlenir
- Kusmayı minimum seviyeye indirir.
- Aşırı emme gücü gerektirmediği için orta kulakta sıvı birikmesini önler. Bebeğin mamayı rahat emmesini sağlar.
- Mama veya sütün hava ile temas etmesini önleyerek sütteki C vitamini oranını korur.
- Medikal tasarım mükemmelik 2000 yılı ödüllüdür
Nuby Doğal Form Yassı Uç Emzik 0-6 Ay (Kod Mafsn1) Detay Bilgisi
--------------------------------------------------------------------------------
Kodu : 48103
Ürünün Kodu : 5934M
Ürünün Adı : DOĞAL FORM EMZıK YASSI UÇ (0-6 AY)
Markası : NUBY
Üretim Yeri : Uzakdoğu
Markanın ait Olduğu ülke : Amerika
Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0-6 ay
Özellikleri :
Bebeğin emerek rahatlamasını sağlar
Özel patentli ucu bebek emdikçe anne göğsünü anımsatan esneme hareketi sağlar.
Emziğin dış bükey siperi havalandırmayı sağlayarak dudak derisinin nemden tahriş olmasını önler.
Emzik ucunun sipere yakın bölümündeki kabartıları bebeğin hassas dişetlerine masaj yapar.
Emziğin geleneksel halkası olmadığı için bebeğin emziği ağızından yanlışlıkla çıkarmasını önler.
Ve bebek üstüne yatsa bile rahatsızlık vermez.
Bu nedenle gece emziği olarak da kullanılabilir.
Temizleme Şartları : Kaynatılabilir.
Üretildiği Malzeme : Silikon