- 18 Aralık 2023
- 5
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi mhmmdn annesi
-
O zaman adetin gecikmesini bekle herşey ola bilir.Adetime var daha kasıklarım ağrıyor sadece test yapsam çıkmaz büyük ihtimalle
Hahaha tamam haber ver banaBen gece istihareye yatcam bekle
Cok tatlisin bu yaştan sonra dişlerin çürür emzigi bırakHahaha tamam haber ver bana
Haa tamam bende ciddisiniz sandımAnladim zaten ama emzikliyim demesi tuhaf geldi emziriyorum dese daha dogru olur birde korudugunu dusunuyor sanirim emzirmenin ama oyle birsey yok.
Evet tamamen batil inanc. Konu sahibi zaten hamile kalmak istiyor onun icin sorun olmaz gerci bu durum.Haa tamam bende ciddisiniz sandım. Ya bu emzirme işi hiçte korumuyor kimi görsem emzirirken hamle kaldım diyor
Biliyorum sütun korumadigini ben hamile kalmak istiyorum zatenAnladim zaten ama emzikliyim demesi tuhaf geldi emziriyorum dese daha dogru olur birde korudugunu dusunuyor sanirim emzirmenin ama oyle birsey yok.
O zaman nicin emzikli oldugunjzu belirttiniz ki 8 aylik cocugum var deseydiniz yeterdi. Ikisinede yetebileceginizi ayni oranda sevgi verip ihtiyaclarini karsilayacaginizi dusunuyor musunuz? Esinizde sizin kadar istekli mi? Cunku daha yeni birseyler duzene girmistir cinsellik dahil. Bu kadar cesur olmaniz ilginc.Biliyorum sütun korumadigini ben hamile kalmak istiyorum zaten
Herkesin kendi hayatı kendi kararı ben sadece sordum yani bu kdr uzatılmasını anlamadımO zaman nicin emzikli oldugunjzu belirttiniz ki 8 aylik cocugum var deseydiniz yeterdi. Ikisinede yetebileceginizi ayni oranda sevgi verip ihtiyaclarini karsilayacaginizi dusunuyor musunuz? Esinizde sizin kadar istekli mi? Cunku daha yeni birseyler duzene girmistir cinsellik dahil. Bu kadar cesur olmaniz ilginc.
Tabiki sizin hayatiniz sizin kararinizHerkesin kendi hayatı kendi kararı ben sadece sordum yani bu kdr uzatılmasını anlamadım
Testte bile çıkmayacak şeyi biz nerden bilebilirizAdetime var daha kasıklarım ağrıyor sadece test yapsam çıkmaz büyük ihtimalle
Yok kızHaa tamam bende ciddisiniz sandım. Ya bu emzirme işi hiçte korumuyor kimi görsem emzirirken hamle kaldım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?