Emziren anne ve zayıflamak isteyenler

hayırlı sabahlar arkadaslar nasıl gıdıyor sımdı yurusten geldım yeme ıcmeme dıkkat edıyorum fakat cokta zorlamıyorum ek gıdalara gecene kadar boyle yapmayı dusunuyorum bır programım var adım sayar akılı telefonların hepsunde oluyor Eki Görüntüle 1131937 tavsıye ederım cok motıve edıyor ve nekadar yol kat etıgımızı gosterıyor bırde belıme A101 aldıgım sanuma kemerı takıyorum strec etkısı yapıyortıtresımsız sadece kemer harıka bıseydelı gıbı terletıyor ve belımde gıbegımde ıkı haftada bı ıncelme var tartıda bır kılo vermış gorunuyorum cok ıyı hısedıyorum okaramsarlıgım gectı bıraz 😁

süper valla benim bugün bebek görmeye arkadaşlar geldi evde tatlı bulundurmuyordum ama mecburen yaptım :(( plates yapamadım henüz ama yürüyüşe gitcem birazdan olacak verecez inşallah.

Bende bugun basladim, kahvaltida yumurta bol yesillik peynir zeytinbu sekilde beslenirsek bence sutumuz de bir sikinti olacagini sanmiyorum.
Cunku sut cok yemekle degil, kaliteli beslenmekle artar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çorba da ye mutlaka öğlen ve akşam hem az kalori hemde sütü artırıyor.

dun yogun bacak agrısından dokayı yurumedım bugun oğlum erkenden uyanınca sütünü içirip düştük yollara aslında eevde eliptık bisikletim var ama dısarı cıktınmı vazgecemıyorsun hedefe gıdıp sonmen gerekıyor 1 saatlık yurus ıle 5,5 km yaptıktan sonra baslangıc pılatesı yapmaya karar verdım sımdılık dıger malzemlerım yok cunku😁 sızler ne alemdesınız bu arada belıme taktıgım kemer hergecen gun dahada sıkıyorum gobegımde malum sezeryan sonrası bı sarkma vardı o gectı ve sıkılastı selülitlerım bıle gözle görülür azalma var 1:30 dk yurus dıyetsız cok ıyı geldı mutlaka tavsıye ederım hele su guzel havalarda moral oluyoe ınsan

arkadaşlar günkük böyle arada yediklerımızı paylaşalımı ne dersiniz ☺️ bizim evimiz müstakil koca bir bahçemiz ve tavuklarımız var bu yüzden çoğu yiyeceklerımız organik ☺️ üstelik istqnbulda oturuyoruz çok şanslıyız dün gümüzde vardı bol yesılık ve kısır yedım gene sağlıklı şeylerden yedim ama bugün daha hafif beslencem inşallah bugünki kahvaltım bahçden kopardım geldim hepsini ıkı de yumurta 😁 burda sızlerle baylasınca daha zevklı oluyor $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401349779.535531.webp tabi bebecığım olduğu ıcın acele ıle yedım tepsıcımde 😁😁

Arkadaslar hem vi kac gun kistim bogazimdan, ama olmuyor :)
En iyisi biiraz durumlari zorlayip yuruyus yapmak.
Gerci 4 cocukla ugrasmak spor yapmayla es deger oluyor ya neyse;)

iki haftayı bitmirdim yürüyüş ve platesle normalde tok karna 75 çıkıyordum şimdi 71 çıkıyorum ama çok sıkılaştığımı hissediyorum bugün of günü ilan ettim kendime:))

iki haftayı bitmirdim yürüyüş ve platesle normalde tok karna 75 çıkıyordum şimdi 71 çıkıyorum ama çok sıkılaştığımı hissediyorum bugün of günü ilan ettim kendime:))

yaaa masallah super pılateste hangını yapıyorsun acaba bayagı zormus valla hıcte oyle basıt gorundugu gıbı degıl dahada verıp ıstedıgın kıloya gelırsın umarım ❤️

yaaa masallah super pılateste hangını yapıyorsun acaba bayagı zormus valla hıcte oyle basıt gorundugu gıbı degıl dahada verıp ıstedıgın kıloya gelırsın umarım ❤️
ben önceden de plates yaptığım için selülit savar ve 21 günde yağlarınızdan kurtulun yapıyorum . umarım hızlı başladı ama bu kadar
hızlı gitmez heralde kilolar

Yürüyüşe başlayamadım yediklerime dikkat etmem gerek buraya yazalım hergüm görmüş oluruz nevyefiğimizi başlayım

8.30 gibi rezene papatya çayı limonlu

Sabah 12 gibi : 3 dilim ekmek çökelekli yumurta domates salatalık maydonoz şekersiz çay

Öğlen 3 gibi : çeyrek ekmek arası domates peynir maydonoz rezene papatya çayı 3 tane yulaflı bisküvi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sabah 08:30 haşlanmış yumurta 5 tane zeytin bir dilim peynir bir dilim ekmek saat on bir bir dilim karpuz öğlen çorba akşam çorba ve kabak şuan da yarım yağlı süt:)

nerdesınız kızlar buhaftayı 4 gun yurusle kapatım yarın elif ezgi uzmanselin dıyetını yapıcam emziren annelere özel kendısı taylan kumelının kızı daha oncede yapmış kılo vermıstım tamuygulayamasamda yapmaya calısıcam sıtesı var orda butun lıstelerı var bakmak ısteyen olursa hafta hafta lısteler var www.eskikilomageridonuyorum.com hafta ıcı sureklı dıkkat etı yuruslerden sonra oglumdurursa pilates yapmaya calışırum bakalım

nerdesınız kızlar buhaftayı 4 gun yurusle kapatım yarın elif ezgi uzmanselin dıyetını yapıcam emziren annelere özel kendısı taylan kumelının kızı daha oncede yapmış kılo vermıstım tamuygulayamasamda yapmaya calısıcam sıtesı var orda butun lıstelerı var bakmak ısteyen olursa hafta hafta lısteler var www.eskikilomageridonuyorum.com hafta ıcı sureklı dıkkat etı yuruslerden sonra oglumdurursa pilates yapmaya calışırum bakalım

Diyeti burada da paylasirmisiniz.ben iyice saldim gitti hic dikkat edemiyorum artik.

diyet çok uygulanabilir gelmedi bana ben geçen hafta 3 gün yürüyemedim :( ama plates yaptım bu günden itibaren de sabah 6 da yürümeye başladım kızım uyuyor o saatte akşama kalırsa yürüyemiyorum diyet işi sıkıntı da biraz ama azıcık kaçırdım ipin ucunu bu hafta :(

diyet çok uygulanabilir gelmedi bana ben geçen hafta 3 gün yürüyemedim :( ama plates yaptım bu günden itibaren de sabah 6 da yürümeye başladım kızım uyuyor o saatte akşama kalırsa yürüyemiyorum diyet işi sıkıntı da biraz ama azıcık kaçırdım ipin ucunu bu hafta :(

Diyet isi yas, ne zaman diyete baslasam istahim iki katina cikiyor

Back
X