Emziren anne ve zayıflamak isteyenler

zayıf olnlar hemen eski kilosuna dönebiliyor ama kilo sorunu yaşayanlar özel bişey yapmadan zayıflayamıyor malesef:)

Zayıf olmama rağmen eski halime gelmem 1-2 yılımı aldı. Söylemek istediğim lohusalık / emzirme süreci bitsin zamanla hepsi oluyor geçiyor idi...

sagol arkadaşım daha oncede sısmandın tam zayıflamısken hamıle kalınca sıkıntılarım cok farklı ınsanlara garıp gelıyor bukadar takılmak anlıyorum gercekten yardımcıda oluyoraunuz Allah razı olsun gecmıstekı aılesel sorunlarım aklıma gelıyor hep bıraz oyuzden takılıyorum ınsallah 6 aydan sonra azda olsa gıtmeye baslar sagol tekrar

İnan bebeğin emeklemeye yürümeye başladığında, kiloların için dert yandığını unutacaksın;)
Tabii yediklerine dikkat ermek şartıyla. Bazı insanlar hamilelike ve doğumda aldıkları kilonun üstüne yaşamlarını sanki hep öyleymiş gibi sürdürüyorlar. Tepsi tepsi baklava börek yemek hem hamilelikte hem sonrasında zararlı zaten. Böyle olmadığı sürece 9 ayda alınan yine en az o sürede yavaş yavaş veriliyor.

Çevrenden kilona laf eden varsa gülüp geç hepsine... Zayıf olursun bu bebeği nasıl taşıyacaksın derler. Kilo alırsın ohh ohh maaşşallah derler, ne istediklerini hiçç bilmezler... Sihirli değnek yok elimizde. Bunca uykusuzluk yorgunlugun ustune bır de dış görüntümüzü eleştirmeye kalkanları Allah'a havale edelim... Bizler dış görünümü ile hayatını kazanan mankenler değiliz.

Zayıf olmama rağmen eski halime gelmem 1-2 yılımı aldı. Söylemek istediğim lohusalık / emzirme süreci bitsin zamanla hepsi oluyor geçiyor idi...

acelemiz yok aslında ama işe başlamadan biraz vermem lazım hiç bi pantolonuma giremiyorum büyük beden de alışveriş yapmak istemiyorum:))

Ben de bu sefer plates yapmak istiyorum. Zayıflamak dışında şekillenmek te istiyorum artık...

kesinlikle tavsiye ederim çok sıkılaşıyorsun ve olduğun kilodan daha zayıf duruyorsun . bundan önce yürüyüş ve platesle 14 kilo verdim her gören manken gibi olmuşsun diyordu. hamilelikte 23 kilo almamalıydım:)) o pastaları yememeliydim:))

kesinlikle tavsiye ederim çok sıkılaşıyorsun ve olduğun kilodan daha zayıf duruyorsun . bundan önce yürüyüş ve platesle 14 kilo verdim her gören manken gibi olmuşsun diyordu. hamilelikte 23 kilo almamalıydım:)) o pastaları yememeliydim:))

Boşver afiyet olsun. Bana hamileyken formuna dikkat etmeye çalışanlar itici geliyor. Başka ne zaman vicdan azabı duymadan birşeyler yiyebiliyoruz ki hayatımızda:)
Benim bebeğim daha 20 günlük bile değil. Şu emzirirken 20 kilo verdim hop hop hepsi gitti diyenleri hiç ama hiç anlayamadım. Ben emzirirken kilo bile alıyorum. Eğer dikkat edeyim vs dersem sütüm etkileniyor. Her bünye farklı işte.
Kendime zaman tanıdım, kızım bol bol anne sütünü alsın, sonra sıra bana gelecek; restorasyon çalışmalarına başlayacağım:)

Boşver afiyet olsun. Bana hamileyken formuna dikkat etmeye çalışanlar itici geliyor. Başka ne zaman vicdan azabı duymadan birşeyler yiyebiliyoruz ki hayatımızda:)
Benim bebeğim daha 20 günlük bile değil. Şu emzirirken 20 kilo verdim hop hop hepsi gitti diyenleri hiç ama hiç anlayamadım. Ben emzirirken kilo bile alıyorum. Eğer dikkat edeyim vs dersem sütüm etkileniyor. Her bünye farklı işte.
Kendime zaman tanıdım, kızım bol bol anne sütünü alsın, sonra sıra bana gelecek; restorasyon çalışmalarına başlayacağım:)
bazıları veriyor ama bünye meselesi biz üç arkadaş hamileydik onlar dikkat ettikleri için eski kilolarına döndüler bile bende 10 kilo kaldı :)diyet mümkün değil emzirirken ama yürüyüş gerçekten çok iyi geliyor tabi kuzucuğunu bırakacak biri varsa

Arkadaslar bende 56 kiloyla hamile kaldim, 75 kiloyla dogum yaptim.
Simdi bebegim 6 aylik ve ben 61 kiloyum.hamile kalmadan once ki kiloma donmek istiyorum.
Bu gun kendime biseyler bakmak icin ciktim ama ne giysem olmadi.cok moralim bozuldu ve hemen yemeyi kisitladim kendime.
Kk da geziniyordum ki burayi gordum destek olalim birbirimize beraber zayiflayalim.:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi bebegim 6 aylik ve ben 61 kiloyum.hamile kalmadan once ki kiloma donmek istiyorum.
Bu gun kendime biseyler bakmak icin ciktim ama ne giysem olmadi.cok moralim bozuldu ve hemen yemeyi kisitladim kendime.
Kk da geziniyordum ki burayi gordum destek olalim birbirimize beraber zayiflayalim.:)

unsallah canım buara aktıf burası

İnan bebeğin emeklemeye yürümeye başladığında, kiloların için dert yandığını unutacaksın;)
Tabii yediklerine dikkat ermek şartıyla. Bazı insanlar hamilelike ve doğumda aldıkları kilonun üstüne yaşamlarını sanki hep öyleymiş gibi sürdürüyorlar. Tepsi tepsi baklava börek yemek hem hamilelikte hem sonrasında zararlı zaten. Böyle olmadığı sürece 9 ayda alınan yine en az o sürede yavaş yavaş veriliyor.

Çevrenden kilona laf eden varsa gülüp geç hepsine... Zayıf olursun bu bebeği nasıl taşıyacaksın derler. Kilo alırsın ohh ohh maaşşallah derler, ne istediklerini hiçç bilmezler... Sihirli değnek yok elimizde. Bunca uykusuzluk yorgunlugun ustune bır de dış görüntümüzü eleştirmeye kalkanları Allah'a havale edelim... Bizler dış görünümü ile hayatını kazanan mankenler değiliz.

cok sagol cok desteksın ve motıve edıcısın bugun aynada azda olsa bı ıncelme sekle gırme var vucudumda cok sevındım yemem normal ama yurus ıse yarıyor sıkılastım sanırın kayınvaledemde fark etmış gobegın kuculmus sankı dedı ay cok sevundım en azından sutumu kesmeden yıyıp yapacagum tek sey spor yurus pılatesı bende dusunuyorum bı bakıyım en basıten baslıyım bırde kızlar gecende A101 de basıtten korseye benzeyen bı zayıflama kemerı vardı jelı ıle beraber onu almıştım karnıma steç baglamıs gıbı terletoyor super bışe bulursanız tavsıye ederım 10 tlbıseydı ama cok etkılı

evet sırf bu ınsanlar yuzunden ben kurdasen gecırdım gerızekalılar dıyecem canıma yetı cunku kadının bırı hıc tanımam toplasan 3 kere gordum egıldı kulagıma dedıkı cok cırkın olmussun kılo ver ay nebıcımsın dedı o gece kurdasen oldum okdara uZuldumkı okdara uzuldumkı benkılo yuzunden esımle ayrılma noktasına gelmıs ınsanım oyuzden cok takıgım esıme kızmıyorum zamanında bebegım yokken saglıgım ıcın ıstemıyordu esım hıpertansıyon var bende adam sevmıyor bıde kıloyu ah ah kadında geldı damarıma bastı daha nıcelerı var bunun gıbı bıra yada kurdesenke ugrastım cok ıkket bı hatalık 10 gun kartızon ıgnesı vuruldum bogazım sıstı ölümden dödüm hem üzüldüğümden insanlakr çok azımasız çok boş boğaz bende mamayı dayamasını bılırdım cocuga sut verebılmek ıcın nekdar ugrastım bır bılsenı sukur Allaha bebegım 2400 gr ıdı sarılık gevırdı aclıktan bayıldı kucuk agzı ıle sutu cekemedı sımdı bıle bakıyorlar ay bu hıc gelışmemış ya zaten kucuktu cocuk anca topluyo neler neler mıllete gelmıs ayyy hemen ver Allaha havaleedıyorum dedıgın gıbı cok uzulsemde ınsallah zamqn la gıdecek yeterkı bebgım ıyı olsun

o zaman şimdi plates zamanı diyelim :)) ben bugün 21 günde yağlarınızdan kurtulun denemeyi düşünüyorum bakalım :) selülit savar yapıyordum 1 haftadır

evet sırf bu ınsanlar yuzunden ben kurdasen gecırdım gerızekalılar dıyecem canıma yetı cunku kadının bırı hıc tanımam toplasan 3 kere gordum egıldı kulagıma dedıkı cok cırkın olmussun kılo ver ay nebıcımsın dedı o gece kurdasen oldum okdara uZuldumkı okdara uzuldumkı benkılo yuzunden esımle ayrılma noktasına gelmıs ınsanım oyuzden cok takıgım esıme kızmıyorum zamanında bebegım yokken saglıgım ıcın ıstemıyordu esım hıpertansıyon var bende adam sevmıyor bıde kıloyu ah ah kadında geldı damarıma bastı daha nıcelerı var bunun gıbı bıra yada kurdesenke ugrastım cok ıkket bı hatalık 10 gun kartızon ıgnesı vuruldum bogazım sıstı ölümden dödüm hem üzüldüğümden insanlakr çok azımasız çok boş boğaz bende mamayı dayamasını bılırdım cocuga sut verebılmek ıcın nekdar ugrastım bır bılsenı sukur Allaha bebegım 2400 gr ıdı sarılık gevırdı aclıktan bayıldı kucuk agzı ıle sutu cekemedı sımdı bıle bakıyorlar ay bu hıc gelışmemış ya zaten kucuktu cocuk anca topluyo neler neler mıllete gelmıs ayyy hemen ver Allaha havaleedıyorum dedıgın gıbı cok uzulsemde ınsallah zamqn la gıdecek yeterkı bebgım ıyı olsun

hiç düşünüp üzülme boşver sen bak ben uyguluyorum gayette iyi gidiyor şimdilik sen de dene lütfen .sabah güzel kahvaltı yumurta peynir zeytin yeşillik kızartma falan yok ama. 10 gibi bi tane meyve 11 gibi 1 bardak yağsız süt yada yarım yağlı öğleden önce ilk fırsatını bulduğunda plates 1 saat öğlen yemeği mutlaka çorba bir kase yanına ne bulursan ekmek iki dilim en fazla akşam yemeği çorba et pilav ne varsa hepsinden az az en geç 6 da yenmiş olacak yemekten 1 saat sonrada yürüyüş bunları yapabilmen için bişeylerden zaman çalman gerekecek ben ev işi yapmayı bıraktım diyelim :)) bugün başla lütfen moralin de düzelecek :))

o zaman şimdi plates zamanı diyelim :)) ben bugün 21 günde yağlarınızdan kurtulun denemeyi düşünüyorum bakalım :) selülit savar yapıyordum 1 haftadır

Plates yapabilir miyim bilmiyorum ama
Biraz yuruyus yapabilsem o bile yeter ama nerdeee

Bende bugun basladim, kahvaltida yumurta bol yesillik peynir zeytinbu sekilde beslenirsek bence sutumuz de bir sikinti olacagini sanmiyorum.
Cunku sut cok yemekle degil, kaliteli beslenmekle artar.

İnsanlar asla memnun olmazlar.ben artik takmamaya basladim.var oyle dengesizler.benim cocuklarimda kilosu iyi olmasina ragmen gostermezler.her gorduklerin de "ay bu hic buyumuyo, benim ki boyleyken soyleydi" "ay bi komsumun cocugu var bunla yasit ama nasil tosun gibi " :)
Dusuncesislik diz boyu, bosver allaha havale et...

hayırlı sabahlar arkadaslar nasıl gıdıyor sımdı yurusten geldım yeme ıcmeme dıkkat edıyorum fakat cokta zorlamıyorum ek gıdalara gecene kadar boyle yapmayı dusunuyorum bır programım var adım sayar akılı telefonların hepsunde oluyor $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401176310.361265.webp tavsıye ederım cok motıve edıyor ve nekadar yol kat etıgımızı gosterıyor bırde belıme A101 aldıgım sanuma kemerı takıyorum strec etkısı yapıyortıtresımsız sadece kemer harıka bıseydelı gıbı terletıyor ve belımde gıbegımde ıkı haftada bı ıncelme var tartıda bır kılo vermış gorunuyorum cok ıyı hısedıyorum okaramsarlıgım gectı bıraz 😁

Bende ilkinde 8 ay adet olamadım olana kadar kilolar benimleydi sonra gitti. Gideceğini biliyorum ama hiç bir şey olmuyor yeni kıyafette almak istemiyorum can sıkıcı oluyor haliyle :((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ilkinde 8 ay adet olamadım olana kadar kilolar benimleydi sonra gitti. Gideceğini biliyorum ama hiç bir şey olmuyor yeni kıyafette almak istemiyorum can sıkıcı oluyor haliyle :((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı durumdayız hepumuz 😁 gıdecek amagıdene kadar streste bızımle

Back
X