Merhaba arkadaşlar ben Yeni doğum yaptım 2 hafta oldu.
Cocuğumu zorda olsa emziriyorum
Ama benim sorunum şu iştahsızlık canım HiçBişey yemek istemiyor bu sütün olmamasına yada azalmasını etkiler mi sıvı alımım gayet iyi günde 3 litre su içiyorum rezene çayı 4 fincan süt arttırıcı cay 2 fincan ama gel gelelim yemek hiç yemek istemiyorum böyle bişey yaşayanlar yardımcı olurmusunuz lütfen
sutte onemli olan sivi . su . dereotu mwrcimek sutu artiriyo . ama patatesin iliskisi var mi bilmiyorum . yemekle degil de su ile artiyor sut. rahat ol canim iştahın olmayabilir zorla yemek yemene gerek yok. sonra da kilo aliyoruz .
Sutun kalitesi acisindan beslenmenin onemli oldugunu biliyorum.Sivi alimi ve sut artiran yiyeceklerin haricinde protein,kalsiyum ve Meyve sebzelerden almaniz gereken vitaminler var.
Bendede ilk basta istahsizlik vardi, gerci hala var. Oglum 4,5 aylik oldu hala emziriyorum ve zaman zaman istahsizlik oluyor ama ilk haftalarda ozellikle iyi beslenmek cok onemli, rezene cayi sutu artirir, ve tavuk corbasi da cok cok faydali hem toparlanmana yardimci olacaktir hemde sutun bol olur. Ama merak etme sivi tuketimi olsa bile bebegin doyar emdigi sutle :))