Emziren anneler kaçıncı ayda rejim yapabilir?

zonox

Let it Rain
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.806
696
698
Kızlar, 6. ayına girmiş bir oğlum var:nazar:
53 kg ile hamile kalan ben, şuan 65 kg :5::5: ve gelecek yaza kilo vermiş olarak girmek istiyorum. hiçbir kıyafetim olmuyor:26: şuan emziriyorum ama ufak ufak ek gıdaya geçtik (meyve püresi-yoğurt) acaba diyorum kaçıncı ayda rejime başlayabilirim:2: sütüm bebeğime yetiyor ama öyle buzlukta saklanacak cinsten değil. ne dersiniz diyete başlasam mı? diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. eğer kilomun önünü alamazsam 70 e dayanıcam:50:

benim kızım dört buçuk aylık bende kilolarla başı dertte olanlardanım .özellikle karın ve bel bölgesinden aldım.çok bunalıyorum.inşallah veririz.ama kilo vermek çok zor.

diyetisyene bence 6. ayını doldurduktan sonra gidebilirsiniz. ama şimdiden yediklerinize dikkat etmeye başlayabilirsiniz bilmiyorum belki dikkat ediyorsunuzdur da. hamur işlerinin süte pek faydası yok mesele onları kesebilirsin. sebze ve kırmızı et tavuk ağırlıklı beslenirsen bence sütün etkilenmez. bu arada benimde 5 aylık bir oğlum var bende kilolarımdan sıkıldım dikkat etmeye başladım artık. benim sütümde zaten yetmiyor mama veriyorum.

Back
X