25 gün kuv3zde kaldılar biberona alıştılar çok zor emzirebiliyirum yarim 45 dk uğraştıktan sonra 10 dk ya emiyor ya emmiyor doymuyor gibi ama arkadan 45 50 cc mama iciyolarBiberonu varsa emziği de tamamen çıkarın hayatınızdan bir çok ikiz annesinde duydum 2 meme 2 bebeğe de yetebiliyor hatta 3 yaşlarına kadar emzirebiliyorlar rahatça sadece kendinize güvenin bebeğin emdiğiyle sağınca çıkan süt bir değil korkmayın
Kesinlikle biberon emzik mama ne varsa birak sutun gayet iyi benden 20 cc geliyodu sadece bol bol emzir beraber dus alin yaninda yatir kokunu iyicee alsin alissin25 gün kuv3zde kaldılar biberona alıştılar çok zor emzirebiliyirum yarim 45 dk uğraştıktan sonra 10 dk ya emiyor ya emmiyor doymuyor gibi ama arkadan 45 50 cc mama iciyolar
Benim emzirme isi gecti soyleyebilirimCanim sakin ol ne guzel ikiz olmasına ragmen 200 ml çıkıyormuş benim en fazla 1 kere 150 ml çıktı genellikle 90ml oda 2 göğüsle stres yapmadan sakince guzel bir ortamda emzirOrkide_sever kuzum seninde ikizlerin var bie destek ol istersen
Bu önerdiğiniz damla kendim için doğru anladiysam aslında durumum şöyle ikizlerim gündüz sakın rahatca emziriyorum ama gece ikisi birden ağlıyor katılıyor o yüzden mama daha çok veriym sutumu genelde sagiyorum daha yeni zorla memeye alisturdim güç bela silikon üç falan ama sutum az diye strese girdim anne sutune çok önem veriyrm çok alsınlar ıstiyorum su benim hayatımın bir parçası içmeden yasayamamAcilin ikiz anasi geldicanim uzulme. Oncelikle kullaniyo musun bilmiyorum ama bestlak diye dogal bi damla var onu alip kullanmani tavsiye ederim pahali bisey degil. Gunluk cikan sutun veya emzirme sayin biraz az bu da kuvoz yuzunden bastaki stresine baglidir. Hemen sana tavsiyelerim var. Oncelikle es dost kim gelebiliyosa bakim konusunda yardim alman her gun olmasa da yardim sart. Ben 4 bucuk ay yalniz bakmak zorunda kaldim anca o kadar emzirebildim. Tabi benimkiler kuvozde kalmadi cok sukur ama mama meme seklinde ilerledik.
Dus-uyku-su
Bu 3'ü süt uretmenin en temel kurali. Mumkunse dusunu al damlani kullan ve en az 3saate yakin sessiz karanlik bi yerde uyu. Kalktiginda goguslerin tas gibi olacak hemen yaa emzir yada sag. Bebekler emmedi diye gogsunde asla sut birakma. Sut tazelendikce de cogalir. Kalirsa damarlarinda sertlik aci hatta hastaliga cevirebilir. El pompalari genelde is gorur ama imkanin varsa elektrikli pompa al sutunun tamamini sag. Suyu asla es gecme kendini zorla. su kana donusur kan sute donusur. Bebeklerin biberona alismis belli ki bunu da asmak icin tavsiyem emzirme destek sistemi diye hortum seklinde bi aparat satiliyor. Benim sut kesilince ogrendim gec kalmistim ama bu sayede bebegini besleyen cok kisi var mutlaka bundan da al. Nette videolari var.
Benim günde o kadar oda zorlaya zorlyaa damla damla günde 100 er ml anca verebiliyrm üstüne emerlerse emiyorlarBenim emzirme isi gecti soyleyebilirimbenim tek seferde 200ml cikmisti cogu zaman. Ama esim sagolsun aksam mutlaka bebelere bakardi bende en az 2-3 saat uyurdum dinlenir sutum gelirdi. Fazlasini dolaba koyar yetmedigi yerde icirirdim
Biberon malesef birakamoyriz mama veriyrm siringayla dışarı çıkartıyor icemiyor kan şekeri düşer diye kullandım hep vallaKesinlikle biberon emzik mama ne varsa birak sutun gayet iyi benden 20 cc geliyodu sadece bol bol emzir beraber dus alin yaninda yatir kokunu iyicee alsin alissin
O zaman beslenme hortumunu gogsune bagla tam ucuna gelecek sekilde diger ucunuda biberonun icine birak hem gogsunu emsin anne sutu alsin gogsune alissin gem karnini doyursun onun bi adi vardi bende bebegime yapmistim suan hatirlayamadim mutlaka yap onu biberonu unutur daha kuvuklerBiberon malesef birakamoyriz mama veriyrm siringayla dışarı çıkartıyor icemiyor kan şekeri düşer diye kullandım hep valla
Araştırdım biraz boynuna asılan küçük birşey deniyecegim gidip alicam birazdanO zaman beslenme hortumunu gogsune bagla tam ucuna gelecek sekilde diger ucunuda biberonun icine birak hem gogsunu emsin anne sutu alsin gogsune alissin gem karnini doyursun onun bi adi vardi bende bebegime yapmistim suan hatirlayamadim mutlaka yap onu biberonu unutur daha kuvukler
Damlayi aldım bugün kendim için bakalım emzirme destek sistemini de arastirdim kullanacagimEvet canim damla senin icin sut arttiriyo mutlaka al kullan ve emzirme destek sistemini arastirmani oneririm hem karinlari doyacak hemde memeden ayri kalmamis olacaklar seninde sut uretimin artacak. Gece maalesef oyle oluyo ikiside uyaninca zor biri emerken digeri beklemiyo maalesef. Biberon kurtaricimiz oluyo. Silikon ucu sahsen tavsiye etmiyorum buyuk oglumda kullanmistim. Sut birikene kadar ucundaki bos havayi cekiyolar gaz doluyo cocuklar.
Onuda medikalcilerde bulabilirsin canim. Yanlis hatirlamiyosam 3-5 lira bisey olmaliDamlayi aldım bugün kendim için bakalım emzirme destek sistemini de arastirdim kullanacagim
Bakicaz bakalımOnuda medikalcilerde bulabilirsin canim. Yanlis hatirlamiyosam 3-5 lira bisey olmali
Canım bu beslak damlayi nasıl kullanıyoruzAcilin ikiz anasi geldicanim uzulme. Oncelikle kullaniyo musun bilmiyorum ama bestlak diye dogal bi damla var onu alip kullanmani tavsiye ederim pahali bisey degil. Gunluk cikan sutun veya emzirme sayin biraz az bu da kuvoz yuzunden bastaki stresine baglidir. Hemen sana tavsiyelerim var. Oncelikle es dost kim gelebiliyosa bakim konusunda yardim alman her gun olmasa da yardim sart. Ben 4 bucuk ay yalniz bakmak zorunda kaldim anca o kadar emzirebildim. Tabi benimkiler kuvozde kalmadi cok sukur ama mama meme seklinde ilerledik.
Dus-uyku-su
Bu 3'ü süt uretmenin en temel kurali. Mumkunse dusunu al damlani kullan ve en az 3saate yakin sessiz karanlik bi yerde uyu. Kalktiginda goguslerin tas gibi olacak hemen yaa emzir yada sag. Bebekler emmedi diye gogsunde asla sut birakma. Sut tazelendikce de cogalir. Kalirsa damarlarinda sertlik aci hatta hastaliga cevirebilir. El pompalari genelde is gorur ama imkanin varsa elektrikli pompa al sutunun tamamini sag. Suyu asla es gecme kendini zorla. su kana donusur kan sute donusur. Bebeklerin biberona alismis belli ki bunu da asmak icin tavsiyem emzirme destek sistemi diye hortum seklinde bi aparat satiliyor. Benim sut kesilince ogrendim gec kalmistim ama bu sayede bebegini besleyen cok kisi var mutlaka bundan da al. Nette videolari var.
Yanlis hatirlamiyosam gunde 3 kere 1 su bardagina 20 damla seklinde canim benim 4 kere de kullandigim oluyoduCanım bu beslak damlayi nasıl kullanıyoruz
Tamam doğru kullaniyormuyum diye sorayım dedim eczaneye sormayı unuttum da☺Yanlis hatirlamiyosam gunde 3 kere 1 su bardagina 20 damla seklinde canim benim 4 kere de kullandigim oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?