Emziren anneler lütfen bakabilirmisiniz

Kendini heba etme, içebildikleri kadar içsinler. Ne kadar alsalar kar.
Yetmediği yerde mama verilir. İnan ki kafaya takıldığı gibi değil. Bundan 1 sene önce anne sütü almayacak yetmeyecek diye kendimi heba etmişim. Gerektiği halde mama vermemişim hatta. Ne gerek varmış kendimi üzmeme diyorum şimdi

Zaten uğraştım uğraştım olmadı aman dedim ne çıKarsa kendim saldom diyemi ne biraz çoğaldı

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok kafama takiliyor bebegim 2 aylıkken göğsüm iltihaplandı mastit oldu ve o güne kadarda göğüslerimde hep yaralarım vardı ve mantara dönmüştü artık ağlaya ağlaya emziriyordum ve mastit olduğunda kullandığım ilaclardanmidir nedir sanki sutum azaldi ve biberon mamasıyla takviyeye başladım 4. Ayın sonuna kadar yani 2 ay mama ve meme olarak devam ettik 4.Ayın sonunda baktım meme reddine basladi bi telaşa kapılıp memeyi bırakır diye korktum ve araştır araştır süt artiricilar şunlar bunlar içerek biberon mamasını bırakmaya karar verdim okuduğum yazılarda göğüsleriniz yumuşasada süt oluşumundan endişe etmeyim yazıyordu evet vardı ama yeterlimiydi bilmiyorum ve nihayetinde biberon mamasını bıraktım bi süre sonra kaşık mamasına kaşıkla bi şeyler vermeye başladım bu süreçte kilo alımı çok düştü 4.Ayda 7 kilo olan bebeğim mamayi biraktiktan sonra yani 6.Ayın sonunda yani 3 ay sonra 8300 kiloydu o zamana kadar her ay bir bir buçuk kilo alirdi 9 aylıkken tekrar mamaya başladım ama iş işten geçmişti sanırım bir yaşında 10 kiloydu çok iştahlı bi bebekti acaba mamaya devam etseydim farklı mı olurdu diyorum hep o dönemde tuvaletini 4 -5 gün yapmamasi hep kafamda soru işareti bırakıyo vicdan azabı duyuyorum mesela bazen 5 dakika bile emmeden bırakıyo hep emsin diye çabalayıp doymadigini göz ardimi ettim acaba doymadımi diye kendime sormaktan bi hal oldum nolur bi akil verin

Canım anne sutu mamadan daha doyurucu sanırım çünkü ben ikizlerime 90 cc mama veririm uyur anne sütünü sagip veririm 50 cc çıkıyor anca ama onu icincede 2 saat uyuyor benimde goguslerim yumuşak ilk günler gibi sert değil ama süt geliyor aç kaldığında illa kendini belli etmiştir huzursuz olur ağlar emip uyuyorsa doymuş demektir

Cok teşekkür ederim icim rahatladi Bir yandanda geri çabalayıp bebegime anne sütü verdiğim için mutlu oluyorum bu çabam sayesinde 11 ay anne sutu aldi sonucta

Cok teşekkür ederim icim rahatladi Bir yandanda geri çabalayıp bebegime anne sütü verdiğim için mutlu oluyorum bu çabam sayesinde 11 ay anne sutu aldi sonucta
Anne sutu çok önemli bir damla bile çıksa ben siringayla veriyorum süt azalıyor çoğalıyor bazen ama her sagdigimda 10 20 ne cktysa verym oda bebeklerime yetyr önemli plan anne sütünü alması az çok farketmiyor bence ben bir ara sutum kesildi diye çok üzüldüm ama üzüldük ce daha çok azaldı dikkat etmk lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…