emziren anneler oruç tutacakmısınız

esaydu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
168
1
26
39
İstanbul
2 aylık kızım var emzırıyorum sadece ve cok sevıyo emmeyıı :)) bende onu tabıı :)) bılıyorsunuz mubarek ramazan ayı geldı ve napıcam bılmıyorum tutsammı dıye ama sutum azalır veya kesılır dıye korkuyorum sız neler yapıcaksınız 1 gun tutup bır gun tutmasammı?

selam canim.bebsini ALLAH bagislasin,benimde kizim 3 aylik.sutum cok az.gunde 4 litr su icmesem mesela 2 litr icsem sutum azaliyorben tutmuycam.insallah kishin tutarim.

selam canim.bebsini ALLAH bagislasin,benimde kizim 3 aylik.sutum cok az.gunde 4 litr su icmesem mesela 2 litr icsem sutum azaliyorben tutmuycam.insallah kishin tutarim.

senınkıde canım artık öyle yapcaz galıba saatlerde cok uzunn bıdee

Benimde bebişim 2 aylık ve emmeyi çok seviyor ben tutmicam bu sene

Ben de tutmayacağım hanımlar yavrularımızın tek besini bir de azalırsa onlara eziyet olur. Kışın kaza ederiz inşallah

Ben tutuyorum canim.evet sutum biraz azaldi ama tutmak istiyorum simdilik oglusum oyle cok aglayip sizlamiyo eger doymadigini anlarsam tutmaamayi dusunuyorum .ama gecen 1 hocayi dinledim anne oruc tutacak bakti ki sutu yetmiyo o zaman tutmaz dedi bunun kararini ne doktorlar ne de biz verebiliriz ama anne de denemenden buna karar vermemeli dedi o yuzden bastan kesip atilmamali sutum yetmez diye

canım süt azaldımı bıdaha zor cogalıyo oyuzden tutmuyorum dınımızde zaten hamıle ve emzıren anne ye ızın verılmıştırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…