Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm arkadaşlar yeni doğum yaptım 40mın çıkmasına 1haftam var ve saçlarıma boyatcam süte geçiomu acaba bıyayanlarınız varmı ve ne zaman boyadınız teşekkürler şimdiden
2 çocuğumda da boyattım, bir sıkıntımız olmadı şükür.Hatta 40'ım çıkmadan boyatmıştım.Ama ilk boyalarımı amonyaksız boyalarla boyattım,sonradan normal boyaya geçtim.
Ben boyadım kırkım çıkınca. Bitkisel boya aldım aktardan. Gerçi onlarda da kimyasal varmış ama yine de bi farkı vardır diğerlerinden diye düşündüm. Hiçbir sorun olmadı. Yalnız şöyle bi sorun oldu. Diplerinde renk çok güzel tuttu ama uçlarda boya olduğu için çabuk aktı. Yine de renk farkı azaldı. Çok mutlu oldum:)
Emzirme doneminde nasil ilac kullanamiyorsan buda oyle. Sağlıklı degil yani kimyasal kana karişiyor ve sanirim sutede olabilir. Bitkisel boyatmayi hile pek tavsiye etmiyorlar. Bence kesinlikle beklemeliskn
Boyadaki kimyasalların süte geçtiğini kanıtlaman bir çalışmadan bahsediliyor internette.iki gün önce de haberlerde en tehlikeli kimyasal saç boyası dendi.kansorejen madde çocuğa geçiyormuş.bir de ben çok meşhur bir markanın ürünlerini kullanıyorum bitkisel olduğu için.onların temsilcisi her dalda ürün verdiklerini ancak saç boyasını yapamadıklarını söylemişti.kimyasal katılmadan yapılması mümkün olmadığı içinmiş.bu nedenlerle boyamadım.saçımın yarısı başka,yarısı başka:) kızıma canım feda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi