arkadaşlar dün yemekteyizdeki izliyorsunuzdur belki senanın çorbasını yaptım 2 kase içtim üstünede 1 kase aşure yedim okadar sütüm çok arttı kızımı uyuttum akşam 10 da saat 12 ye doğruda 125 cc sağdımnormalde okadar çok sütüm yok ilgilenen olursa tarifini vereyim çok güzel bi çorba ben ilk defa yedim süt çorbası
ölçü yok kafadan 1 kaşık un margarin tereyağ ne istersen kavur üzerine biraz süt biraz su kaynat içine arpa şehriye koydum 1 avuç kadar kaynattım yerken bol karabiber nefisti ama aşuredende olabilir buğday süt yaparmış aşure zamanı ikisinide deneyin bebişlerimize bol süt olsun
süt çorbasını bilmem ama şiddetle tavsiyem: soğan çorbası....bi bulgurdan böyle fayda gördüm bi de soğan çorbasından...
3 orta boy soğanı hafif ateşte sararana kadar kavuruyorsunuz.sonra 1 kaşık un ekleyip kavurmaya devam ediyorsunuz.1 bardak süt,gerisini de su katıp kaynatıyorsunuz.sonra blendırdan geçiriyorsunuz.tuz ve karabiber ekliyorsunuz. bu kadar. faydasını göreceğinizi düşünüyorum.ben 3 gndür yiyorum ve göğüslerim ağrıyor sütün çokluğundan.Ki azalmıştı artık benim sütüm.
ya aşure ymeye korkuyorum gaz yapmasın ama süt çorbasını yapacağım.bu arada sizce gaz yapmaz mı?
evet haklısın artık sütüm kalmadı o gazlı bu gazlı alışşsın banada yazık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?