• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziren anneler süt çorbası için

erdemix

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
280
127
648
İstanbul
arkadaşlar dün yemekteyizdeki izliyorsunuzdur belki senanın çorbasını yaptım 2 kase içtim üstünede 1 kase aşure yedim okadar sütüm çok arttı kızımı uyuttum akşam 10 da saat 12 ye doğruda 125 cc sağdımnormalde okadar çok sütüm yok ilgilenen olursa tarifini vereyim çok güzel bi çorba ben ilk defa yedim süt çorbası
ölçü yok kafadan 1 kaşık un margarin tereyağ ne istersen kavur üzerine biraz süt biraz su kaynat içine arpa şehriye koydum 1 avuç kadar kaynattım yerken bol karabiber nefisti ama aşuredende olabilir buğday süt yaparmış aşure zamanı ikisinide deneyin bebişlerimize bol süt olsun

arkadaşlar dün yemekteyizdeki izliyorsunuzdur belki senanın çorbasını yaptım 2 kase içtim üstünede 1 kase aşure yedim okadar sütüm çok arttı kızımı uyuttum akşam 10 da saat 12 ye doğruda 125 cc sağdımnormalde okadar çok sütüm yok ilgilenen olursa tarifini vereyim çok güzel bi çorba ben ilk defa yedim süt çorbası
ölçü yok kafadan 1 kaşık un margarin tereyağ ne istersen kavur üzerine biraz süt biraz su kaynat içine arpa şehriye koydum 1 avuç kadar kaynattım yerken bol karabiber nefisti ama aşuredende olabilir buğday süt yaparmış aşure zamanı ikisinide deneyin bebişlerimize bol süt olsun

canım ya o aşureden bence yoksa bende süt içiyorum öle olmuyo dün komşu getirdi bana da aşure aynı senin gibi oldum gece ...bide ben geceleri yatarken anason içiyorum o da çok etkiliyo sütü tavsiye ederim hepinizeeeeeeeee......:içelim:

sağol canım yapayım bugün ben arttırıcı etkisi kanıtlanmıştır evet burdayken kayınvalidem yapıyodu sonra tutturamamıştım ben tekrar sağol tarif için

ya ben aşure hiç sevmiyorum ama her gün 1 bardak süt içiyorum bi de bu çorbayı deneyeyim bakalım nasıl olacak

Ben ksç gündür aşure yiyorum annem yapmış bir tencere ama hiç artmadı sütüm aynı valla. Bende 2 gündür süt çorbası yapmak istiyodum deneyim bakalım belki sütümü etkiler.

süt çorbasını bilmem ama şiddetle tavsiyem: soğan çorbası....bi bulgurdan böyle fayda gördüm bi de soğan çorbasından...

3 orta boy soğanı hafif ateşte sararana kadar kavuruyorsunuz.sonra 1 kaşık un ekleyip kavurmaya devam ediyorsunuz.1 bardak süt,gerisini de su katıp kaynatıyorsunuz.sonra blendırdan geçiriyorsunuz.tuz ve karabiber ekliyorsunuz. bu kadar. faydasını göreceğinizi düşünüyorum.ben 3 gndür yiyorum ve göğüslerim ağrıyor sütün çokluğundan.Ki azalmıştı artık benim sütüm.

3 orta boy soğanı hafif ateşte sararana kadar kavuruyorsunuz.sonra 1 kaşık un ekleyip kavurmaya devam ediyorsunuz.1 bardak süt,gerisini de su katıp kaynatıyorsunuz.sonra blendırdan geçiriyorsunuz.tuz ve karabiber ekliyorsunuz. bu kadar. faydasını göreceğinizi düşünüyorum.ben 3 gndür yiyorum ve göğüslerim ağrıyor sütün çokluğundan.Ki azalmıştı artık benim sütüm.

maşallh sana ya...Allah nazardan saklasın dur bende yarın yapayım hemen ....ALlah razı olsun .........:nazar:a.s.

ya aşure ymeye korkuyorum gaz yapmasın ama süt çorbasını yapacağım.bu arada sizce gaz yapmaz mı?

ya aşure ymeye korkuyorum gaz yapmasın ama süt çorbasını yapacağım.bu arada sizce gaz yapmaz mı?

yapmaz kız artık ceyda kaç aylık oldular o kadar alışsınlar çok da korkuyorsan ilk önce aşureni ye ardından iç bi bardak rezeneyi yada bi kaşık çörek otunu yut:)))al sana gaz sökücü yöntemler tabi bebeğin için ....sütünden ona geçiyo ben öle yapıyorum çünkü:nazar:

evet haklısın artık sütüm kalmadı o gazlı bu gazlı alışşsın banada yazık:)

evet haklısın artık sütüm kalmadı o gazlı bu gazlı alışşsın banada yazık:)

merhabalar.benimle sütle problemim vardı.ben bir büyük ayva meyvesini kaynatıyorum biraz da şeker ekleyip blenderden geçiriyorum hergun bundan içiyorum.sütüm yeterli gelmeye başladı.tafsiye ediyorum.:lepi:

Back
X