Emziren Anneler

Ne kadar dikkatini dağıtıp gündüzleri kısıtlamaya çalışsamda ağlama krizlerine giriyor artık pes ediyorum çok ağlayınca

Bende aynı şekilde düşünüyorum evliliğe tabikide etkisi çok fazla anne babaninda birbirine zaman ayırması lazim

Oğlumu yaklaşık 3 yaşına kadar emzirdim ben de, bıraktıktan 1 ay sonra ilk antibiyotiğini kullandı.
Bunu da 3 sene emziririm inşallah diyorum ama insanlar delirmişim gibi bakıyorlar.

Anne sütünün bağışıklığa etkisini nasıl yok sayarsınız hem de bu kadar net şekilde çok şaşkınım. Bunu destekleyen bi makale ya da bilimsel kaynağınız varsa görmek/okumak isterim.
Oğlumu yaklaşık 3 yaşına kadar emzirdim ben de, bıraktıktan 1 ay sonra ilk antibiyotiğini kullandı.
Bunu da 3 sene emziririm inşallah diyorum ama insanlar delirmişim gibi bakıyorlar.

Boşver velet senin meme senin istediğin kadar emzir Allah bağışlasın

Evet kolostrum (çoçugun ilk dogdugunda gelen süt, rengi bile farkli oluyor) çok etkilidir. Bagisikligini ciddi anlamda güçlendirir ancak bu güclendirme 12inci aydan sonra devam ettiginin bilimsel tespiti yok bildigim kadari ile cünkü bu konuda çok az arastirmalar var.

Inglizcen var ise, istersen su linki oku

Merhaba ,
Kestiğinizde güzel güzel sıcak baskı ile masaj yaparak belirli süre kendinizi rahatlatarak zamanla sonlandırabilirsiniz.
Her hangi bir sorun yaşamazsınız

2 yaşla ilgili çekingeleriniz için videoyu izleyebilirsiniz. Kulaktan dolma bilgiler bu konuda çok yaygın. İnsanın özünde emzirmek var. 2 yaştan sonra oral dönem bitsin anal dönem başlasın diye bir durum yok. Kızım 27 ayı bitirdi emziriyorum, tuvalet eğitimi baskım olmadı ama kendisi bir haftadır bezini çıkarmak istedi ve çıkardık. Her şeyin doğada bir zamanı var unutmayın. Süt faydasız bir şey olsa 2 yaştan sonra gelmeye devam etmezdi. Emzirmek istemiyorsanız emzirmeyin ama emzirmeyi de karalamayın!

Burayı bence bu kadar yanlıs bılgılerle doldurmayın arkadaslar bılmedıgınız konularda ahkam kesmeyın en az 2 yıl anne sütü diye bütün dünya bagırıyor emzırmenın hıc bır zararı yok 2 yasından sonra devam etmenınde aynı sekılde anne sütü 1 yasından sonra yada ıkı yasından sonra içeriğini hafifletmiyor bunlar nasıl sacma yanlıs seyler bıraz arastırın lütfen pedogojik açıdanda aynı sekılde ayrılma donemı 4 yasa kadar dır bunu unutmayın

Anne sütü dünyadakı en mucizevi besın altın degerınde benım kızımda 32 aylık hala emzırıyorum anne sütü çocugu hastalıklara karsı koruyor bagısıklıgını guclendırıyor anne sütünde bebegının ıhtıyacına göre antikor üretiyor hem bedenı nı hemde ruhunu rahatlatıyor

Keşke benim minik kızımda emse erken doğdu ve kuvezde biberona alıştı ne yapsam ne kadar uğraşsam da memeyi tutturamadim.. 4 buçuk aylık oldu hala sagarak veriyorum beni çok zorluyor sağmak nerdeyse bütün günüm süt sagmakla makinenin parçalarını biberonlari sterilize etmekle geçiyor.. kesildiği yere kadar sağıp vermeye devam edeceğim İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…