Emziren ve emzirme donemi biten anneler

Semra5454

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
21
4
6
4 aylik kizim var önceden vücuduma göre büyük olan göğüslerim şimdi kafam kadar oldu.emzirmek istiyorum tabiki..ama psikolojim bozuldu beni gören herkes sana nolmus bu gogusler ne böyle diyor..zayıfim ama göğüslerim 105 beden oldu lütfen emzirme bitince kuculur mu cevap yazın kafayı yiyecem giydiğim hiçbir kıyafet üstüme olmuyor sırt ağrısı mahvetti..emzirme bitince kuculur mu acaba

Kimse nexen cevap vermiyor );

Valla benim hep buyuktu hala buyuk:) 2.5 aylik kizim var emziriyorum. 105 dediginiz sirt olcusu bu arada, gogus olcusu cup olan yani bu mantikla sirtiniz genislemis. Benim 80D idi olcum. Suan 85E fakat eminim emzirme bitince eski cup ima donerim. Acaba sizin gogusler henuz terbiye olmadi mi? Yani siskinlik sertlik mi var?

Sert değil aslında..ama cidden rahatsız ediyor.bende DD cup zayifladim dogum kiloları gidiyor ama gogusler kaldi sinir oluyorum tamm önceden de küçük değillerdi ama idare ediyorduk şimdi eski haline dönse sukredecem daha kcuuk teolsa sence kuculur mu ya saklayamiyorum aetik kocaman şeyleri

Valla sut gidince kuculur bence cunku benimkiler hala geceleri siskin olabiliyor su an oldugu gibi, tabi daha gitmedigi icin cok net bir sey diyemiyorum, buyuk goguslu olup emzirmeyo birakanlar bir el atsin hakkatten... Asıl şu yer cekimi belasini ne yapariz o daha beter

Gomlek giymemezsin, uzun kolyr takamazsin, azicik yakasi acik olsun ciddi dekolte verirsin, yemek kirintisi bile ilk oraya duser bacim bu halimize sukurde isimiz zor gercekten..

Sinirlerim bozuluyor düşündükçe napalım bizimde sinavimiz bu sırt ağrısı mahvediyor beni..ah bi küçülseler ah

Sırt agrisi bende de var kizlar ve ölüyorum agridan emzirmek iskence oluyor bazen bana doktora gittim kas kasilmasi oldugunu soyledi emzirme yuzunden ilac bile kullandim kac kutu ama gecmiyor cunku nedeni emzirme... Kisacasi emzirme bitmeden bu agri da gitmeyecek

Sirt agrisi bende de var, dik durmak bile istemiyorum yorgunluktan pelte gibiyim..

Küçülür tabiki , şu an süt dolu onlar, dert ettiğin şeye bak bence şükret maşallah bol sütün var demekki , sütüm yetmiyor bebeciğime konularına bak biraz istersen, öyle boş konuşan insanlarıda takma , ne demek ne olmuş çocuk doğurdun süt veriyorsun , densiz insanların ağzının payını ver sizde bir doğurun sizinkileri görelim de

Canim cok haklısın ama biyerden sonra hiçbir kıyafetin olmaz alt bedenin 34 üstün 44 oluyorsa ve bu dikkat çekiyorsa kafaya takarsin önceden iyidi yine..suan çok berbat bel ağrısı yapıyor eski haline dönse keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…