- 17 Ağustos 2015
- 601
- 395
- 23
- 37
- Konu Sahibi nurlucennet
-
Arkadaslar emzırırken dogum kontrol hapı kullanan oldu mu. Lohusalıktan cıkmak üzereyım. Ana saglıktakı ebe kırkın cıkınca dkp kullanabılecegımı söyledı ve bı kutu hap verdı kullansammı kullanmasammı bılemedım acıkcası.
Ben bir sene emzirdim hem o dönem hem hamilelikte yaklaşık 2 yıl sadece minoset ağrı kesici kullanabildim o da çok beter olmuşsam. Benim Dr um hapı önermedi, en hafifi bile hormonları etkiliyor neticede diye. Ben spiral taktırdım üçüncü ayımda gayet de temiz bir yöntemArkadaslar emzırırken dogum kontrol hapı kullanan oldu mu. Lohusalıktan cıkmak üzereyım. Ana saglıktakı ebe kırkın cıkınca dkp kullanabılecegımı söyledı ve bı kutu hap verdı kullansammı kullanmasammı bılemedım acıkcası.
Arkadaslar emzırırken dogum kontrol hapı kullanan oldu mu. Lohusalıktan cıkmak üzereyım. Ana saglıktakı ebe kırkın cıkınca dkp kullanabılecegımı söyledı ve bı kutu hap verdı kullansammı kullanmasammı bılemedım acıkcası.
Ria yı ılk kez duyuyorum. Nedir acaba.dogum kontrol hapını şiddetle onermiyorlar.onun yerine ria çok uygun.neden ria düşünmüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?