• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken 20 lik diş çekimi

dunyamsn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
536
150
53
24
Kızlar ben 2 aydır inanılmaz çene ağrısı çekiyorum bebeğim daha 37 günlük ama artık dayanamayacak seviyeye geldim doktor 12 saat emziremezsin çekersen dedi ben biberon vermek istemiyorum sağmak da istemiyorum ne yapicam çenem yamulcak sanırım sonunda

Merhaba ben 2 tane birden çektirdim. Emzirmende sorun olmaz dedi. Emzirdim ben. Benim de bebeğim sadece anne sütü alıyordu küçüktü.
Neden öyle dedi anlamadım ameliyat mı olacaksınız?

Merhaba ben 2 tane birden çektirdim. Emzirmende sorun olmaz dedi. Emzirdim ben. Benim de bebeğim sadece anne sütü alıyordu küçüktü.
Hayır iğne yapıldığı için sanırım gelmeden önce sağın 12 saat emzirmeyeceksiniz çünkü dedi hamileyken 3 diş çektirdim bu sonuncu 20 lik hiç emzirirken çektirmemiştim çok tereddütlüyüm

Kızlar ben 2 aydır inanılmaz çene ağrısı çekiyorum bebeğim daha 37 günlük ama artık dayanamayacak seviyeye geldim doktor 12 saat emziremezsin çekersen dedi ben biberon vermek istemiyorum sağmak da istemiyorum ne yapicam çenem yamulcak sanırım sonunda
Canım ben 4 dişimi de çektirdim . Antibiyotik kullandım 2sinde eğer ameliyatla alınmayacaksa dikiş yoksa sıkıntı olmaz benim birisi tek uyuşturma iğnesi ve tek hamlede çekildi ertesi gün normale döndüm ama ilki çekilirken içeride parça kaldı 2 defa kestiler dikişler 1 aydan fazla iyileşmedi bırak çenemi kafam şişti ama iki ve üçüncüsü ameliyat olmasına rağmen oldukça rahattı sürekli buz tuttum ilaçları kullandım yalnız ben Ağrı kesiciyi 2 gün kullandım

Bazı dişler damak kesilerek dikiş atılarak aynı ameliyat gibi çekiliyor sonrasında enfeksiyon kapmaması ve yaranın kapanması için antibiyotik kullanılıyo sanırım öyle birşey

Hayır iğne yapıldığı için sanırım gelmeden önce sağın 12 saat emzirmeyeceksiniz çünkü dedi hamileyken 3 diş çektirdim bu sonuncu 20 lik hiç emzirirken çektirmemiştim çok tereddütlüyüm

Bazı dişler damak kesilerek dikiş atılarak aynı ameliyat gibi çekiliyor sonrasında enfeksiyon kapmaması ve yaranın kapanması için antibiyotik kullanılıyo sanırım öyle birşey
Benim o 20likler hamileyken kırıldı ağrısı artık tüm vücuduma vuruyordu ben de hamileyken çektir demişti çektirmemiştim korkmuştum. Emzirirken de dayanırım demiştim ama artık kollarım tutmaz ağrıdam bayılavak gibi oluyordum. Gittim önce antibiyotik kullandım sonra şak diye ikisini de çekti doktor. Emzirme demedi bana. Bi şey de olmadı

Gömülü diş dikiş atılacak kesin zaten o yüzden demekki işte bebek 5 6 aylık olsa neyse daha 37 günlük 40 ı bile çıkmadı

Benim o 20likler hamileyken kırıldı ağrısı artık tüm vücuduma vuruyordu ben de hamileyken çektir demişti çektirmemiştim korkmuştum. Emzirirken de dayanırım demiştim ama artık kollarım tutmaz ağrıdam bayılavak gibi oluyordum. Gittim önce antibiyotik kullandım sonra şak diye ikisini de çekti doktor. Emzirme demedi bana. Bi şey de olmadı
Antibiyotik kullanırken bebek mi emzirdiniz ?

Benim 20lik dişim ağzımı açtırmayacak kadar apse yaptı emzirirken. Agumentin kullandım, yeterli gelmedi başka bi antibiyotiğe geçmek zorunda kaldığım için emzirmeyi de kestim bi süre. Tamamlayamadan alerji yaptı agumentine geri döndüm. Ama o sürecin karmaşası sütümün azalmasına sebep olmuştu. Tabii bu benimde süreci yönetirken ağrım, alerji durumu vs hatalarım sebebiyle oldu. İlacın değil yani. Aynı şekilde oğlum 2 aylıkken Kanal tedavisi olmuştum. Tedavi için arabadan inmeden hemen önce güzelce emzirip uyuttum, tedavi dönüşü uyuyordu hala. 4 saatten sonra sütünü sağdım attım. Acıkınca kaşık biberonumuz vardı onla verdim. Sonra eskiye geri döndük. Sizde biberon yerine kaşık biberon deneyebilirsiniz. Biberondan daha iyi bi seçenek

Bilmiyordum doğrusu şaşırdım geçmiş olsun
Teşekkürler. Bende bilmiyordum ama 20lik dişim apse yapınca agumentin kullandım emzirirken, rahatlattı ama çekime yeticek kadar temizleyemedi başka bi antibiyotiğe geçerken mecburen emzirmeyi kestim bi süre

Teşekkürler. Bende bilmiyordum ama 20lik dişim apse yapınca agumentin kullandım emzirirken, rahatlattı ama çekime yeticek kadar temizleyemedi başka bi antibiyotiğe geçerken mecburen emzirmeyi kestim bi süre
Ben öyle çok çektim ki bu 20 liklerden teker teker gittiler 2 kere düz çekim 3 defa dikişli

evet ben tüm çocuklarımı emzirirken hep antibiyotik kullandım hastalık vs durumlarında. Kar zarar dedikleri gibi
Aa bilmiyordum geçmiş olsun ben hep sağdığım için 1 defa ilaç kullanımında doktor verme dedi

bende 3 aylıkken şiddetli diş ağrısı çektip iltihaplandı ve beyaz beyaz şeyler akan seviyeye geldi
en hafif antbiyotik verildi ve takip et demişti

benim cocuk içtiğim antibiyotikten ishal olmuştu 2ci haptan sonra bıraktım
hoş o iki hap bile iyi geldi bana

bende 3 aylıkken şiddetli diş ağrısı çektip iltihaplandı ve beyaz beyaz şeyler akan seviyeye geldi
en hafif antbiyotik verildi ve takip et demişti

benim cocuk içtiğim antibiyotikten ishal olmuştu 2ci haptan sonra bıraktım
hoş o iki hap bile iyi geldi bana
Antibiyotik seviyesinde değil kullanmam zaten hiç bir dişimde kullanmadım ben o anesteziden korkuyorum

Back
X