Meraba, 6 aylık bebeğim var emziriyorum doğumdan sonra 50 gün kesik kesik kanamam oldu 1 ay olmadm kasım 26 da adet gördüm en son bu şekilde düzensiz adetim ve hala olmadım, hamile kalan varmı bu durumda?
Hadi ya sütün korumadığını biliyorum da adetim cok düzensizdi kasımdan beri de görmüyorum ya bu kafamı karıştıyor adet görümediğim için yumurtlama olmaz diye düşünüyorum.adet görüyomudu peki?
Ben dogumdan sonra hic adet olmadim bir kere korunmasiz iliski oldu o ara hamile kalmisim taki çaydan midem bulaninca bi test yaptim oyle ogrenmistim simdi buyuk kizim 4.5kucugu 3 yasinda
Ben dogumdan sonra hic adet olmadim bir kere korunmasiz iliski oldu o ara hamile kalmisim taki çaydan midem bulaninca bi test yaptim oyle ogrenmistim simdi buyuk kizim 4.5kucugu 3 yasinda
Ben son adetimi hatırlamadığım gibi tahmini adet günümü de bilemiyorum vücudum rastgele takılıyor sağolsun eğer yanlış anlamadıysam 1 hafta önce yumurtlama oldu, ne zaman test yapsam diye düşünüyorum günlerdir...
Ben son adetimi hatırlamadığım gibi tahmini adet günümü de bilemiyorum vücudum rastgele takılıyor sağolsun eğer yanlış anlamadıysam 1 hafta önce yumurtlama oldu, ne zaman test yapsam diye düşünüyorum günlerdir...