Boyum 1.65 ama kılomu olcmedım uzun zamandır ama kendımden de anlıyorum yuzum kalmadı goz altlarım cokmusBoyunuz ve kilonuz kaç?
Ben de benzer durumdayım. Yorgunluğun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Hele ki yardım eden biri yoksa. İnstagramda bir fenomen cici bebe tahin pekmez falan blend edip yiyordu kilo almak için. Ne kadar doğru bir yöntem olduğu tartışılır.Kızlar dogumdan sonra çöp gibi olan var mı? Gercekten artık psıkolojım bozuldu yuzum kasık kadar kalmıs dıyorlar burnun kalmıs yuzunde dıyorlar morelım alt ust kızım 17 aylık oldu sımdı hıc bırsey kalmadı resmen Allah askına ne yıyeyım de alayım kızım masallah kılolu ama anası cop gıbı kaldı benım gıbı olan var mı yada sonra duzelırmıyıö yıyıyorum ama nereye gıdıyo bılmıyorum
Bende gidicem dahılıyeye gıttıkten sonra degerlerınız nasıl bana da soylermısınızBen de benzer durumdayım. Yorgunluğun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Hele ki yardım eden biri yoksa. İnstagramda bir fenomen cici bebe tahin pekmez falan blend edip yiyordu kilo almak için. Ne kadar doğru bir yöntem olduğu tartışılır.
Ben de haftaya bir dahiliye uzmanina görünüp kan değerlerime baktırmak istiyorum.
Bende oyleyım emzirmeyı de sımdı kesmek ıstemıyorum. Dogum yapalı 17 ay oldu bır turlu toparlanamadım. Yememde de bır sey yok tahlılerımde bende 4 5 ay once kan vermıstım bı sorun cıkmamıstı.Tekrar kan vereyım dıyorum dahılıyeye gıdıp. Bı yandan emzır bı yandan arkasından kostur. Yorulması stresı de cabası. Vallahı artık okadar etkılenıyorumkı kımseyı goresım gelmıyor ınsanlar sureklı zayıflamıssın kasık kadar kalmıs yuzun demelerınden yoruldum. Saglıksız seylerde yemek ıstemıyorum sırf kılo almak ugruna. Ama tekrar gıdıcem doktora bakalım ne dıyecek.Bende aynı dertten muzdaribim15 ay oldu doğum yapalı toparlanamadım. Hamilelik öncesi 50 kg idim artık tartilmak istemiyorum . Balık etli biri olmadım hiç bir zaman ama bu kadar zayifta olmamıştım. Emzirme süreci de yoruyor anneyi. Ben kan tahlili yaptırmıştım bir sıkıntı çıkmadı porsiyonlarini artır demişti dr artık ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yandan peşinden koştur bir yandan emzir derken bana pek vakit kalmıyor sanki
Ayy ınsan takıyor elınde olmadan keske elımde olsaBasliyacam bu millete
Banada durmadan „ayyy cook zayifsin“ diyorlar, yav nerem zayif hatta 5-6 kg fazlam var, 61 kiloyum boyum öyle cok uzunda degil, anlamadim gitti, kendileri tontis tontisler ben onlara „ayyy cok kilolusun“ desem acaba nasil hissederler.
kizlar bosverin su milleti, sagliklimisiniz kendinizi iyi hissediyormusunuz önemli olan bu.
Ayy ınsan takıyor elınde olmadan keske elımde olsa
Ben olsam hıc soylemem acaba etkılenor mı acaba alınır mı ınsanlar hıc dusunmuyor anlamıyorHaklisin insan ister istemez etkileniyor, en güzeli uzak durmak böyle patavatsiz insanlardan
Anlamadimki kiskaniyorlarmidir nedir…
Bazi insanlarin isleri gücleri bos bos konusmak.
Emzirme + çocukla ilgilenme + ev işleri buraya gidiyor olabilirKızlar dogumdan sonra çöp gibi olan var mı? Gercekten artık psıkolojım bozuldu yuzum kasık kadar kalmıs dıyorlar burnun kalmıs yuzunde dıyorlar morelım alt ust kızım 17 aylık oldu sımdı hıc bırsey kalmadı resmen Allah askına ne yıyeyım de alayım kızım masallah kılolu ama anası cop gıbı kaldı benım gıbı olan var mı yada sonra duzelırmıyıö yıyıyorum ama nereye gıdıyo bılmıyorum
Bende kullanıyorum multivitamin ama faydası olmadı kılo almıyorumEmzirme + çocukla ilgilenme + ev işleri buraya gidiyor olabilirben aldığım bütün kiloları vermiştim. Emziren annelere genelde vitamin veriyorlar doktorunuzla konuşup kan tahlili yapıp ekstra vitamin kullanabilirsiniz. Ayrıca kalsiyum hapı almanızda fayda var benim yoğun bir diş eti kanamam oluşmuştu. Kalsiyum hapı+ ocean mummy önledi, tahlillerimde kan değerlerim normaldi. Yorgunluk gidip, kilo vermem durmuştu.
Ben 32 küsür (35 de olabilir) kilo verdim ama hepsini hamilelikte almıştım zaten. Kilo aldırmadı ama kilo vermemi durdurdu.Bende kullanıyorum multivitamin ama faydası olmadı kılo almıyorum
Benı rahatsız etmıyor ama ınsanlar okadar cok soyluyor kı artık yordular benı gercekten esımde hıc sorun etmıyor ama artık soylemelernden yoruldumBen 32 küsür (35 de olabilir) kilo verdim ama hepsini hamilelikte almıştım zaten. Kilo aldırmadı ama kilo vermemi durdurdu.Ayrıca siz kilonuzdan rahatsız değilseniz umursamayın, bu durum sizi rahatsız ediyor mu?
Ayy o milletin lafı eksik olmuyor zaten yaBende oyleyım emzirmeyı de sımdı kesmek ıstemıyorum. Dogum yapalı 17 ay oldu bır turlu toparlanamadım. Yememde de bır sey yok tahlılerımde bende 4 5 ay once kan vermıstım bı sorun cıkmamıstı.Tekrar kan vereyım dıyorum dahılıyeye gıdıp. Bı yandan emzır bı yandan arkasından kostur. Yorulması stresı de cabası. Vallahı artık okadar etkılenıyorumkı kımseyı goresım gelmıyor ınsanlar sureklı zayıflamıssın kasık kadar kalmıs yuzun demelerınden yoruldum. Saglıksız seylerde yemek ıstemıyorum sırf kılo almak ugruna. Ama tekrar gıdıcem doktora bakalım ne dıyecek.
Doğumdan sonra zayıflamanızı kıskanıyorlardırBenı rahatsız etmıyor ama ınsanlar okadar cok soyluyor kı artık yordular benı gercekten esımde hıc sorun etmıyor ama artık soylemelernden yoruldum
Al benden de okadar gram etkı etmıuor bı kac anneye daha sordum emzırmeyı bırakınca baya kılo aldım dıyorlar bende emzırınce kalorı harcıyoruz ondan zayıflıyoruz kesın dıyorum artıkAyy o milletin lafı eksik olmuyor zaten yasen nasıl sezaryen doğum yaptın hani göbek dediklerinde gıcık oluyordum lohusa döneminde. Yeni kıyafet alasım da gelmiyor. Dediğin gibi sırf kilo olsun diye abur cubur yemek istemiyorum. Kuruyemişi fazla yemeye çalışıyorum yemek pozisyonlarını birer kaşık fazla koyuyorum salataya z.yağını fazla ekliyorum kahvaltıda bir dilim fazla ekmek tüketiyorum ama hala bir gelişme yok
Hakedıyolar aslında ama onlar gıbı olmak ıstemıyorum kırılmasınlar dıyeDoğumdan sonra zayıflamanızı kıskanıyorlardıröyle diyene siz de aaaa sen kilo mu aldın diyin geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?