Emzirirken çöp gibi kalanlar

Kızlar dogumdan sonra çöp gibi olan var mı? Gercekten artık psıkolojım bozuldu yuzum kasık kadar kalmıs dıyorlar burnun kalmıs yuzunde dıyorlar morelım alt ust kızım 17 aylık oldu sımdı hıc bırsey kalmadı resmen Allah askına ne yıyeyım de alayım kızım masallah kılolu ama anası cop gıbı kaldı benım gıbı olan var mı yada sonra duzelırmıyıö yıyıyorum ama nereye gıdıyo bılmıyorum

Yüz çökmesi uykusuzluk ve yorgunluktan oluyor. Biraz destek isteseniz.

once bir tartilin belki zayiflamadiniz ama yuzunuzde degisiklik oldu .benim mesela uykusuzluk dogum derken suratim coktu bildginiz goz altlarim mor eskisi gibi degil suratim .herkes zayifladin diyor ama zayiflamaktan degil mesela benim ki

Al benden de okadar gram etkı etmıuor bı kac anneye daha sordum emzırmeyı bırakınca baya kılo aldım dıyorlar bende emzırınce kalorı harcıyoruz ondan zayıflıyoruz kesın dıyorum artık
Benimde umudum o bakalım emzirmeyi bırakınca nasıl olacağız 🙄 bu aralar zırt pırt meme meme diye gezen bir bebe ile yaşıyorum 🥴

Yüz çökmesi uykusuzluk ve yorgunluktan oluyor. Biraz destek isteseniz.
Öylemı uykusuzluktan olurmu yüz çökmesı yorgunumda kım yardım etsın kımse etmez kı annem zaten kaldıramıyorım dıyor o hıc bakamaz kayınvalıdem bakar ama oda evı uzak tekım yanı

Kızlar dogumdan sonra çöp gibi olan var mı? Gercekten artık psıkolojım bozuldu yuzum kasık kadar kalmıs dıyorlar burnun kalmıs yuzunde dıyorlar morelım alt ust kızım 17 aylık oldu sımdı hıc bırsey kalmadı resmen Allah askına ne yıyeyım de alayım kızım masallah kılolu ama anası cop gıbı kaldı benım gıbı olan var mı yada sonra duzelırmıyıö yıyıyorum ama nereye gıdıyo bılmıyorum
Amann hamileyken kilo aldın derler emzirirken zayıfladın derler.. millete dert oluyo elalemin kilosu. Size ne de geç.. sağlığın ve bebişin sağlığı yerindeyse mutluysan gerisini salla duyma cevap bile verme..

Öylemı uykusuzluktan olurmu yüz çökmesı yorgunumda kım yardım etsın kımse etmez kı annem zaten kaldıramıyorım dıyor o hıc bakamaz kayınvalıdem bakar ama oda evı uzak tekım yanı

Yani yorgun olunca öyle gözüküyor . Eşiniz falan yardım etsin ev işlerine. Yardım etmiyorsa da umursamayın yapmayın kendinize bakın.

Çevrenizdekiler kıskanıyordur bebeğe rağmen kilo almamış olmanızı
Ben de emzirirken çok kilo verenlerdenim süt yapmak vücuda artıdan 750 1000 kalori harcatiyor o yüzden sıkı beslemezsek zayifliyoruz ilk doğumlarda ideal kilomunda altına düşmüştüm bileklerim boynum baya zayiflamistim son bebek 14 aylik olacak bunda da başlarda çok vermiştim şimdi o kadar zayıf değilim 60 falanım biraz aldım sütten kesince alınıyor kilo

Iki dogumumda da 20kusur kilo aldim.
Ilk bebegimde ben de fazla vermiştim sizinle benzer durum yasiyordum. Uykusuzluk ve emzirme. Sütüm bol bebegim kiloluydu bence kilit nokta burda. Süt üretimi yag yakiyor.
Ikinci doğumumu yaptim, 14 aylık su anda,5 kilo fazlam var. Dikkat etmesem üzerine alicam. Hem yasim ilerledi, hem de sütüm çok az.
Dert etmeyin bebekleriniz biraz büyüsün, hem zayif, hem parıl parıl anneler olmanin keyfini cikaracaksiniz 🥰

Emzirebilseydim de iskeletor olsaydim. Cok bekledim neler yaptim gelmedi.ayi gibiyim suan. 55 kiloydum be. Kiloyu bosverdim de bari sutum gelseydi oyle ozendim ki sutu gelen annelere. Hala icimde uktedir. Millet kiskancligindan diyodur demekki sutun fiskiriyo ne guzel.

Yani yorgun olunca öyle gözüküyor . Eşiniz falan yardım etsin ev işlerine. Yardım etmiyorsa da umursamayın yapmayın kendinize bakın.
Zannetmıyorum bence yorgunluk degıl yuzum zayıfladı goz altlarım cokmus yuzum avucum kadar kalmıs resmen tempoya gucum yetmedı sanırım

Emzırmeyı azalttım artık bır bucuk yasında eskısı kadar cok sık emzırmıyorum bkalım toparlanabılecekmıyım

allahim banada ayni dertten ver nolur🙏🙏🙏
Psıkolojikmen çöküyor ınsan en kotu de yuzunden de vermıs olman.. Bence hıc boyle demeyın artık ınsanlar bna bakınca aaa ne olmus sana evlendıkten sonra çökmussun sen boylemıydın falan demelerınden yoruldum

Psıkolojikmen çöküyor ınsan en kotu de yuzunden de vermıs olman.. Bence hıc boyle demeyın artık ınsanlar bna bakınca aaa ne olmus sana evlendıkten sonra çökmussun sen boylemıydın falan demelerınden yoruldum
bende ilkkez 50 kiloya ciktigimda nasil sevinmistim。 kilo almadan bebek。doguran gormedim 20 ye yakin aldim 10 u gitti。her goren nasil kilo almisin tekrar hamilemisin vs。。。 hatta dengesizin biri inst paylasimimin altina hamilemisin yazmis hemde selfie fotoya。memlekete bi gidiyorum gorevlinin esine kadar herkesde konum kilo bide elleriyle genisleme isareti yaparak。 zayiflik yada kilo en onemli konu olmus herks haddi gibi kilo muhabbeti。 kafalar degismeli biktim 63 le 90lik lafi yemekten

bende ilkkez 50 kiloya ciktigimda nasil sevinmistim。 kilo almadan bebek。doguran gormedim 20 ye yakin aldim 10 u gitti。her goren nasil kilo almisin tekrar hamilemisin vs。。。 hatta dengesizin biri inst paylasimimin altina hamilemisin yazmis hemde selfie fotoya。memlekete bi gidiyorum gorevlinin esine kadar herkesde konum kilo bide elleriyle genisleme isareti yaparak。 zayiflik yada kilo en onemli konu olmus herks haddi gibi kilo muhabbeti。 kafalar degismeli biktim 63 le 90lik lafi yemekten
Anlayabılıyorum yasadıgınız duyguyu. Bende ınsanları anlamıyorum yanı belkı bu konuda hassas olabılırız dusunmeden pat dıye soyluyorlar artık bende ınsanları gormek ıstemıyorum yuzumden vermıs olmasam belkı bu kadar uzulmezdım ama her goren yuzun çökmus yaslanmıssın zayıflamıssın ne oldu sana çöp gıbı olmussun herkesın sankı derdı bıttı de benım kılom dert oldu

Iki dogumumda da 20kusur kilo aldim.
Ilk bebegimde ben de fazla vermiştim sizinle benzer durum yasiyordum. Uykusuzluk ve emzirme. Sütüm bol bebegim kiloluydu bence kilit nokta burda. Süt üretimi yag yakiyor.
Ikinci doğumumu yaptim, 14 aylık su anda,5 kilo fazlam var. Dikkat etmesem üzerine alicam. Hem yasim ilerledi, hem de sütüm çok az.
Dert etmeyin bebekleriniz biraz büyüsün, hem zayif, hem parıl parıl anneler olmanin keyfini cikaracaksiniz 🥰
Dert etmek ıstemıyorum ama ınsanlar okadar acımasızlarkı anlatamam yanı acaba kendılerı nasıllardı bebeklerı varken kımse kımsenın halınden anlamıyor. Ister ıstemez de üzülüyorum. Uykusuzluk emzırme gunduzde arkasındam kosturma bıtkın dusuyorum aksam artık. Acaba hastamısın gıt bı kanına bktır doktora gıt bılmem ne sankı ben bılmıprum

Back
X