Emzirirken ella kullandım :(

ahvalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
267
155
103
34
Merhaba hanımlar lütfen yardımcı olun. 4 aylık sadece anne sütü alan bir bebeciğim var ve iyice araştırmadan ella kullandım ve bebeğimi emzirmeye devam ediyorum. Benim durumumda olan var mı acaba? Çok endişeliyim :(

Etmeyin. Bırakın hemen. Kaç gün emzirdiniz aldıktan sonra?

İlacı alalı 4 saat oluyor ve ben bebeğimi 4 defa emzirdim
Bundan sonra emzirmeyin. Bir eczaneye gidip anlatın durumu. Kaç günde atiliyormus vücuttan onu sorun, ne zaman emzirebilirim diye sorun. Bebeğe de baktirin çocuk doktorunda.

Bundan sonra emzirmeyin. Bir eczaneye gidip anlatın durumu. Kaç günde atiliyormus vücuttan onu sorun, ne zaman emzirebilirim diye sorun. Bebeğe de baktirin çocuk doktorunda.
Ben emzirmek zorundayım çünkü eğer bırakırsam birdaha emmicek ve sütten tamamaen mahrum kalacak. Bol su ile seyreltmeye çalıştım çok tuvalete gittim ve bol bol dua ediyorum :(

Ben emzirmek zorundayım çünkü eğer bırakırsam birdaha emmicek ve sütten tamamaen mahrum kalacak. Bol su ile seyreltmeye çalıştım çok tuvalete gittim ve bol bol dua ediyorum :KK43:
Sütten mahrum kalması mi önemli yoksa yetişkinler için yapılmış bir acil doğum kontrol ilacını emmesi mi?
Doktora eczacıya danistiniz mi?

Back
X