emzirirken eriyorum

gunpir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.427
793
178
Herkese merhaba.5 aylik bir oğlum var ve emziriyorum.bu sebeple çok siki bir diyet uygulayamasamda( inanilmaz acikiyorum çünkü) dikkat etmeye calisiyorum.
Boy 167 kg 69.7.....hamilelik öncesi 63 kg idim.şuan 60 kg olmak istiyorum.
Diyetin yaninda sporda yapmaya calisiyorum.sabahlari bebisle yürüyüş yaklasik 1 km liilk bir mesafede.bebeğimin gündüz uykusu pek yok bazen öğlende 1 saat öğle sonrasi 30 dk uyuyor bu arada evisinden firsat bulursam bantta 2 km yürüyüş yapabiliyorum.

Hergun tartiya cikmayip sadece pazartesi günleri rartilmayi düşünüyorum.aksam yatmadan bitki cayi iciyorum.
Hetgun menumu burada paylasirsam kendimi dahada kistlarim diye düşünüyorum.
Benimle yola cikacak arkadaslar ariyorum.hadi bismillah

Son düzenleme:

benide boy 1.70 kilo 70.7 hamilelik oncesi 60tım evlenmeden once yanı 2 sene once 55tım en azından 50küsürlara dönmek ıstıyorum ben senınle varım hadi bismillah (bu arada 1 haftada emeksız 1 kılo verdım 69.7yım )

Eeee supetmis kilolarda ayni yalniz 55 cokaz değil mi ya benim boya 60 kg bir le super oluyor sen daha iyisindir

Sabah
İki yumurta
1 yk recel
5 zeytin
Bir dilim ekmek
Domates

Öğle iki yk taze fasulye bi kase yoğurt
Aksam uuç parca karpuz
5 kanat 4 izgara köfte

Şimdide bir maden suyu

Gündüz bebis uyudu dub geceden uykusuz olmama rağmen dedim kalk iki hareket et 20 dk pilates yaptim bebis uyandi bidahada uyumadi yarim kaldi maalesfff

Eeee supetmis kilolarda ayni yalniz 55 cokaz değil mi ya benim boya 60 kg bir le super oluyor sen daha iyisindir

yok canım benım kemıkler ınce direk et yıgını gıbı oluyorum su an oyleyım bıde gıcık gıcık ıcerde bı tane daha mı var dıye soruyorlar

Bende emziriyorum hiç biley yapmadan doğumdan sonra 13 kg verdim 7 kg fazlası kaldı ama emzirirken çok zorlanıyorum bildiğiniz açlıktan ölüyorum sütümde azaldı sanki Sizin sütler ne durumda kızlar azalma oldumu nasıl besleniyorsunuz beraber hem emzirelim hem zayıflayalımmı

Seninde iyi gitmiş kgler benimde 40 içinde 14 kg gitti gece atistirmalarina baslamasam sahada giderdi ama dayanamadim

Bu arada sütte bir değişiklik yok protein + su dikkat edersen sorun olmaz bence .
Ben geceden incir suyu haxirlayip sabah iciyorum bazen bazende kurudur suyu iciyorum.

sız supersınız ben dogumda 4.5 kılo verdım daha da hıç veremedım benım sut 3 ayda azaldı mama yoğurt takvıyelı gıdıyorum ama yınede ana besın sut sımdılık ben aç kalırsam kesın azalıyor her denememde oyle oldu

Cnm bende AC kalmamaya dikkat ediyorum aralarda mutlaka birşeyler yiyiyorum sut oönemli.
Bugun sabah babamizi rahatsiz etmemek için
Oglusla yürüyüş yaptik orta tempoda.ardindanda kahvalti
Yeşil cay
Simit
1 yk reçel
Biraz peynir
İki yumurta

Oglen taze fasulye
Bir kase yoğurt

Ara maden suyu
Aksam mercimek corbasi
5 yk bulgur pilavi
1 kase sup

Yiyerek günü kapatmis bulunmaktayım.bebis yine uyumuyor maalesef simdi onu uyutmaya calisacagim umarim sizlerle günü az kalori ile kapatabilmissinizdir.
Spor yapamadim bugün ev temizliği yaptk esinle yarin apsam iyi olur bakalim

bende varım kızlar bende 70 kgyum boyum 160 yarın diyete baslıorum insallah veririm

hem emzirelim hem zayıflayalım kızlar kan ilacı alsam bebegim gerekli vitamini ordan alırmı acaba sütüme geçermi vitamin yani

pek aktif deil burası galiba hiç zamanda geçmioki hep aklıma tatlılar dondurmalar tarhana çekirdek gelio

Evetttt birgün daha geride kaldi ama ben yine spor yapamadim maalesef bebis sabah yordu esimde izinde kanima girdi zaten yoruldun dinlen falan diye bende kandim valla.
Sabah 1 yk reçel peynir 1 dilim ekmek iki yumurta
Öğlen iki kase çorba
Aksam çorba
Taze fasulye / bulgur pilavi yedim.

Arada da sicaktan bunalip icetea içtim iki bardak allahtan cal fazla değil

bugun bızdede spor yok cıkmaya derman bulamadım süreklı gelen gıden ceza olarak aksam yemeği yemedım kendımı eğitiyorum

Kizlar merhaba
Sabah
peynir domates
İki yumurta
1 dilim ekmek 1 yk reçel
Yeşil cay

Öğlen şeftali
Simit
Domates
Peynir

Aksamada az birşeyler yerim inşallah .spor yine yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…