ben arkadaş olurum sana eşim askere gitti çok kararlıyım 4,5 aya eski halime dönmem lazım diyet yapmadan kilo vermeye başladım saat 7den sonra yemiyorum akşam kesinlikle ekmek yemiyorum bide tatlıyı azalttım 1 saatte kızımla yuruyus yapıyoruz bu kadar hafta 1 kilo garanti sütümde azalmadı
Herkese merhaba.5 aylik bir oğlum var ve emziriyorum.bu sebeple çok siki bir diyet uygulayamasamda( inanilmaz acikiyorum çünkü) dikkat etmeye calisiyorum.
Boy 167 kg 69.7.....hamilelik öncesi 63 kg idim.şuan 60 kg olmak istiyorum.
Diyetin yaninda sporda yapmaya calisiyorum.sabahlari bebisle yürüyüş yaklasik 1 km liilk bir mesafede.bebeğimin gündüz uykusu pek yok bazen öğlende 1 saat öğle sonrasi 30 dk uyuyor bu arada evisinden firsat bulursam bantta 2 km yürüyüş yapabiliyorum.
Hergun tartiya cikmayip sadece pazartesi günleri rartilmayi düşünüyorum.aksam yatmadan bitki cayi iciyorum.
Hetgun menumu burada paylasirsam kendimi dahada kistlarim diye düşünüyorum.
Benimle yola cikacak arkadaslar ariyorum.hadi bismillah
Eeee supetmis kilolarda ayni yalniz 55 cokaz değil mi ya benim boya 60 kg bir le super oluyor sen daha iyisindir
Bende emziriyorum hiç biley yapmadan doğumdan sonra 13 kg verdim 7 kg fazlası kaldı ama emzirirken çok zorlanıyorum bildiğiniz açlıktan ölüyorum sütümde azaldı sankiSizin sütler ne durumda kızlar azalma oldumu nasıl besleniyorsunuz beraber hem emzirelim hem zayıflayalımmı
hem emzirelim hem zayıflayalım kızlar kan ilacı alsam bebegim gerekli vitamini ordan alırmı acaba sütüme geçermi vitamin yaniBende emziriyorum hiç biley yapmadan doğumdan sonra 13 kg verdim 7 kg fazlası kaldı ama emzirirken çok zorlanıyorum bildiğiniz açlıktan ölüyorum sütümde azaldı sankiSizin sütler ne durumda kızlar azalma oldumu nasıl besleniyorsunuz beraber hem emzirelim hem zayıflayalımmı
Hoşgeldinbende varım kızlar bende 70 kgyum boyum 160 yarın diyete baslıorum insallah veririm
pek aktif deil burası galiba hiç zamanda geçmioki hep aklıma tatlılar dondurmalar tarhana çekirdek gelio
Evetttt birgün daha geride kaldi ama ben yine spor yapamadim maalesef bebis sabah yordu esimde izinde kanima girdi zaten yoruldun dinlen falan diye bende kandim valla.
Sabah 1 yk reçel peynir 1 dilim ekmek iki yumurta
Öğlen iki kase çorba
Aksam çorba
Taze fasulye / bulgur pilavi yedim.
Arada da sicaktan bunalip icetea içtim iki bardak allahtan cal fazla değil
hurma kuru kayısı kuru incir ye canım hem emzırırken dusen kan sekerini yukseltır hemde canın daha az tatlı cekerpek aktif deil burası galiba hiç zamanda geçmioki hep aklıma tatlılar dondurmalar tarhana çekirdek gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?