Çok tesekkur ederim canim ama ben silikon ucunu hic kullanamadı m daha çok canimin yandığını hissettim ve ilk denemede bıraktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tesekkur ederim canim ama ben silikon ucunu hic kullanamadı m daha çok canimin yandığını hissettim ve ilk denemede bıraktım
rica ederim ilk de aciyo tabi cunki yara baya gec geciyo gogus ucu hassas yer oldugu icin kuru incir kaynatip lapasini da gogsume filanda koymustum bi cok sey denemistim kremler bi ise yaramiyo insaAllah cabuk gecerÇok tesekkur ederim canim ama ben silikon ucunu hic kullanamadı m daha çok canimin yandığını hissettim ve ilk denemede bıraktım
rica ederim ilk de aciyo tabi cunki yara baya gec geciyo gogus ucu hassas yer oldugu icin kuru incir kaynatip lapasini da gogsume filanda koymustum bi cok sey denemistim kremler bi ise yaramiyo insaAllah cabuk gecer
Kesinlikle z.yagi derman bu derde. O kremden bir tane daha var oylece duruyor :))Ben o kremden hiç memnun kalmadım, 2 paket kulkandım ve hatta iyileşme süremi uzattı diyebilirim.
Bana zeytinyağı çok iyi geldi. 1 haftada toparladı. Hem emzirmeden yıkama silme derdide olmadı.
Kesinlikle z.yagi derman bu derde. O kremden bir tane daha var oylece duruyor :))
Aaa nasil cidden mi yerim onu nasil yapti yaCanim bi kac surmemden sonra zeytinyağı bebegime alerji yapti .. Yeni bi krem buldum simdilik iyi gözüküyor garmastan pomad adında hemsire bi arkadaş önerdi bende sizlerle paylaşmak istedim
Gunaydin arkadaşlar 5 gun önce sezeryanla dogum yaptim bebeğim emiyor fakat emzirmek eziyet gibi geliyor bana uçları yara oldu lanolin krem kullanıyorum .. Öneriniz var mi iyileşmesi yara olmaması için yapabileceğim yintem
Ben de bu sorunun cevabini cok aradim 10. Güne geldigimde 40 i cikinca emzirmeyi mi biraksam acaba diye dusunmeye baslamistim. Lansinoh kullandim lanoninli silmedim hem bebegimin agzinda pamukcuk olmadi hem de en azından bebek isirirken daha az aci hissettim. Ama iyilestirdi mi bilemem
Ben soganda koydum. En iyisi sen gecene kadar dene cogu seyi.
Ciddi tavsiyem 1 ayi bitirdiginde acisi kalmayacak tahammüllü ol sabret gececek bakimini yap emzirmekten keyif almaya başlayacaksin. Bebeğini güle güle büyüt.
Aaa nasil cidden mi yerim onu nasil yapti yagecmis olsun benimde bu ara tekrar sizilar başladı
![]()
Merhaba. Ben bebeğimi ağlayarak emzirdim ilk haftalar. Bebeğim her seferinde çok hırsla emdiğinden acıya alışana kadar canımdan can gidiyordu. Böyle yazınca çözümünü bulmuşum gibi oldu ama hala aynı yaralarla devam ediyoruz :) Şu an 3 aylık olacak, daha geç acıktığı için daha iyi gibiyim ama emzirdikten beş on dakika sonra göğüs ucum kuruduğunda sert sert yara kabuğu geliyor elime bildiğiniz.
Bende devam ama etrafımda bir süre sonra iyileşti diyen daha çok. Şimdilik çevremde ben numunelik görünüyorum :)Ayy desene hep böyle devam arada biberon veriyor musun
İnsallah canim dediğin gibi olur garmastan suanlik iyi geldi diyorum yada denediğim şeyler su an tedavi ediyo hic bilmiyorum ama ilk verirken bi irkiliyorim bide bebegimin eldivenleri gelirse agridan o emmzirmeyi düşünemiyorum ama sabit insallah arada bi biberonda veriyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Bende silikon ucu hic kullanamadim gogus uçlarının daha cok acidigini hissettim ve hemen bıraktım .. Yaa geceleri bazen biberonda veriyorum gunduzde eger hastane isim varsa biberon veriyorum ama alisip memeyi birakcak diye çok korkuyorum çünkü biberondan sonra memeyi verince dudak buzuyo
20 gunluk bebegim var ve gogus yaralarindan sisizindan aglya aglaya emziriyorum. Sik sik emdigi icin tedavi arasi olmuyor ne yazikki. Kisa emiyor sik emiyor bir de surekli tekrarliyor aci. Ayrica cok zor alisti anne memesine tam tutmuyor sanirim o yuzden gecmedi hir turlu. Bu garmastan pomad ise yarar mi bana merak icindeyim
Biberonu daha az kullan bebegin daha cok minik. Bebek kasigi alip onunla da verneyo deneyebilirsin. 40 i ciktiktan sonra günde bir kez biberon bisey yapmaz ama henüz cok küçük daha emmeyi bile bilmiyor tam olarak.
Hic vicdan azabi cekme. Benim de biberonla sagip verdiğim zamanlar oldu. İnan her memeyi verirken en az 5 dk kendimi hazirlayabilmek icin beklerdim. Korkudan çocuk agzini yaklastirirken istemsiz olarak cekiyordum. Eger yumusatiyorsa zamanla iyilesecektir. Bir de sana tavsiyem evdeysen asla göğüs pedi selpak kullanma orasi ne kadar yumusak olursa o kadar az aciyor bana annem birak sütün aksin orayi yumuşak tutar dedi. Gerçekten de yumusadikca iyileşti.