Gebeliğe Hazırlık emzirirken hamile kaldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ordinaryypersonn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
44
-6
8
26
bebeğim şu an tam bir bucuk yaşında bir gögsümle 8 aydır emzirmiyorum kesildi ondan ama diğer sütümle sadece gece uyurken bikaç dk emziriyordum sadece hamile kaldım daha yeni ne yapmalıyım sütü kesmelimiyim eğer kesersem doğumdan sonra yine sütüm gelirmi yoksa hiç kesmemeli miyim kafam karışık kesmezsemde o zamana kadar iyice azalırda bebeğime yetmezmi yoksa her halukarda tekrar süt gelirmi bol bol yardımcı olurmusunuz ben birinci bebeğimi mama ile beslemedim şimdide beslemek istemiyorum ackcası

İstiyorsanız devam edin kesilmez. Hatta bebek doğunca bile emzirmeye devam edenler var
bebeğim şu an tam bir bucuk yaşında bir gögsümle 8 aydır emzirmiyorum kesildi ondan ama diğer sütümle sadece gece uyurken bikaç dk emziriyordum sadece hamile kaldım daha yeni ne yapmalıyım sütü kesmelimiyim eğer kesersem doğumdan sonra yine sütüm gelirmi yoksa hiç kesmemeli miyim kafam karışık kesmezsemde o zamana kadar iyice azalırda bebeğime yetmezmi yoksa her halukarda tekrar süt gelirmi bol bol yardımcı olurmusunuz ben birinci bebeğimi mama ile beslemedim şimdide beslemek istemiyorum ackcası

Emzirmeye devam edin lütfen. İkinci bebek için hiçbir olumsuz yanı yok bunun.

Benim kızım da bir buçuk yaşında, emziriyorum ve 13 haftalık hamileyim. Hem çocuk doktorum hem de kadın doğum doktorum devam etmemi söyledi. Doğuma üç ay kala kesicem ben de ikisini emzirmek zor olacağı için. Ama siz ikisini de emzirebilirsiniz, sütünüzde azalma ya da yetmeme gibi bi durum olmaz.

Bende emzirilebilir diye biliyorum. Ancak kadin dogum doktorun ile bu konuyu konusmayi ihmal etme. Bazi durumlarda emzirmeyi onermiyorlar diye okumustum. Doktor gozetiminde devam etmek daha mantikli

Hamileyken kucakta emzirmek anneye külfet olur diye eskilerin uydurduğu bir şey bu diye düşünüyorum. O zamanlar tarla işi, hayvan işi, ev işi yaninda bir de hamile olup cocuk emzirmek zor tabi. Bence kesmeyin.

Ben annem kardeşime hamileyken sütün tadı bozuldu diye kendi kendime bırakmışım

Benim kızım da bir buçuk yaşında, emziriyorum ve 13 haftalık hamileyim. Hem çocuk doktorum hem de kadın doğum doktorum devam etmemi söyledi. Doğuma üç ay kala kesicem ben de ikisini emzirmek zor olacağı için. Ama siz ikisini de emzirebilirsiniz, sütünüzde azalma ya da yetmeme gibi bi durum olmaz.
şu an kendi emmiyor midesini bulandırıyor tafı drğişmiş olabilir şimdi diyelim kestim yeni bebek doğduğunda aynı eskidi gibi süt salgılanacakmı bol bol

şu an kendi emmiyor midesini bulandırıyor tafı drğişmiş olabilir şimdi diyelim kestim yeni bebek doğduğunda aynı eskidi gibi süt salgılanacakmı bol bol
Tabi kii. Vücudunuz tekrar o döneme hazırlanıyor. İlk hamilelikler de süt geliyor da şimdi emzirmeyi bırakıcaz siye neden gelmesin ki 🤗

Bir arkadaşım emzirirken hamile kaldı.Doktor sana ve bebeğe bir zararı olmaz emzirmeye devam edebilirsin demişti.Ama 3 aylık hamileyken bebeği emmeyi bıraktı.Doğumdan sonra diğer bebeğini emzirirken bir sıkıntı yaşamadı.

Back
X