Bebek Beslenmesi Emzirirken her iki göğüsüde vermek zorunlumu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

S_A

E.Z
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
3.240
273
363
33
Kızım 6 günlük.

Hemşire hastanede her bir göğsünü 20 dakika emzir diyordu. Ama kızım genellikle arada göğüsten alınca ikinci göğsümü almak istemiyor. Anca bir saat sonra istiyor.

Ben her bir emzirmede tek göğüs versem olmazmı?? Birdahaki öğünde diğerini veririm??

Böyle yapan varmı aranızda???

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kızım 6 günlük.

Hemşire hastanede her bir göğsünü 20 dakika emzir diyordu. Ama kızım genellikle arada göğüsten alınca ikinci göğsümü almak istemiyor. Anca bir saat sonra istiyor.

Ben her bir emzirmede tek göğüs versem olmazmı?? Birdahaki öğünde diğerini veririm??

Böyle yapan varmı aranızda???

Kızım 7aylık oldu hala tek göğüs emer, hiç bir zaman iki göğüs emzirdiğimi bilmem ve ilk aylarda 1buçuk kilo almıştı hatta kusması da çoktu..Yani biz de sorun olmadı bence sizde de olmaz demekki yetiyor tek göğüs..her emzirmede değiştirin zaten anlarsınız emmediği taraf dolu olur..

Güzel çok teşekkür ederim.

Çünkü diğer şekil bende çok yoruluyorum. Birini 20 dk verdim diğerine gecince almıyor bir saar bekliyor...

En iyisi tek göğüs :D

Back
X