Emzırırken kılo vermek ısteyenler buraya

Ben 3.5 kilo vermişim. Sanırım bir ayı geçmiştr bu süreç. Çünkü diyete başlıyorum bırakıyorum falan derken ancak bu kadar oldu. Hamile kaldığım kiloya geri döndüm amA göbeğim yine var baya bazı kıyafetlerim olmuyo. Vücut acaba kendini salıyormu diye düşünmeye başladım. Bnm diyet dediğimde ekmeği en aza indirdim bide abur cuburu çok azalttım.

Kızlar ben de 9 ay önce doğum yaptım ve 68.5 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum ama elimde değil çok yiyorum iştahım çok açık,emziriyorum da o yüzden emzirme diyeti yapmak istiyorum,bi sitede liste buldum bununla ilgili birsürü şey yiyorsun sağlıklı ama kaloriye dikkat ederek ama ben bi türlü iradeye sahip olamıyorum bu yüzden benimle birlikte devam edicek arkadaşlara ihtiyacım var lütfenn birbirimize destek olalım :KK43:

Kızlar ben de 9 ay önce doğum yaptım ve 68.5 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum ama elimde değil çok yiyorum iştahım çok açık,emziriyorum da o yüzden emzirme diyeti yapmak istiyorum,bi sitede liste buldum bununla ilgili birsürü şey yiyorsun sağlıklı ama kaloriye dikkat ederek ama ben bi türlü iradeye sahip olamıyorum bu yüzden benimle birlikte devam edicek arkadaşlara ihtiyacım var lütfenn birbirimize destek olalım :KK43:
Bende aynu durumdayım, bi kaç kişi olup başlasak çok güzel olur destek oluruz birbirimize ben pazartesi başlayalım diyorum diyete

13 aylık oğlum var ve şuan dikkat ederek besleniyorum belli bir saatten sonra yemiyorum bol su içiyorum.azda olsa sürekli dengeli kilo veriyorum yeterki istyin kızlar herşey bizim elimizde hamilelikde 14 kilo aldım dogumdan sonra verdim ama emzirme döneminde bilinçsiz ve aşırı yemeyle aldım süt olsun onuye bunu ye derken.hala emziriyorum. Ama şuan hamile kaldığım kilodayım .inşallah böle devam ederek istediğim kiloya geleceğim.kendime hedef koydum.

Bende yılbaşına kadar dikkat ediyordum yediklerime ama bi kere koyverdimmi toplayamıyprum kendimi. Birbirimize destek olalım söz verelim bugün az yiyelim diye belki birbirimize verdiğimiz sözler işe yarar. ( bu mesajıda bu saatte bişeyler atıştırarak yazıyorum düşünün ne kadar iradeliyim yani )

Slm kızlar bende bugü. Itibariyle diyete başlıyorum. 66 ile hamile kaldım 95 kilo doğuma girdim 3 ay olacak doğum yapalı ve sadece 10 kilo gitti o da doğumda. Ekmek normalde de yemem ama kilo veremiyorum bi türlü. Bu hafta öğünlerimi küçültüp deniycem. Sonuçları yazarım size. Şimdi 85 kiloyum

Ben şuan tahmini soyleyebilirm kilomu. 64um.. Daha önce 2 kez diyet yaptım ama emzirdiğim içi. Sanki sütüm az geliyor gibi hissettiğimden bıraktım diyet yaptığım sürede 66 kiloyla başlayıp 59 A kadar inmiştim.. Şimdi bebeğim 7 aylık ek gıdaya geçtiğimim için tekrar eski yaptığım diyete başlayayım diyorum.. İnşallah pazartesi başlıcam.. Sizlere gidişat hakkında bilgi veririm

Çarşamba da diyetisyene randevum var kan tahlili felan vericem. Bakalım emzıren biri olarak nasıl bir program hazırlıcak hedefim 50, 55 :(( yaza kadar incelmem lazım diyetin yanında evde birazcık sporda ekleyelim diyorum ben göbek felan eritmek için mekik felan..

Bende şuan 66 kilodayım zaten hamileliğe kilolu baslamıştım.farkında olmadan kiloları almışım.tartılma huyumda yokdu. Ama suan sürekli tartılarak kontrol altında tutuyorum.hedefim 60 şuan.16 dan sonra yemiyorum ama o saate kadar istediğim herşeyi yiyorum kahvaltımı dolu dolu yapıyorum. Suyu çok içiyorum.süt yapacak seyleride ara ara yiyorum eskisi kadar dikkat etmiyorum .oğluş büyüdü şükür yemekde azda olsa yiyor .çok iştahlı bir bebk değil zaten.tavsiyem yakınınzda kilo vermek isteyen bir arkadasınız varsa dah kolay ve zevkli oluyor.benim şehir dışında arkadaşım var onunda bebeği var aramızda 1 ay var.sürekli birbirimizi kontrol ediyoruz.menüleri belirliyoruz.günlük kilolarımız yazıyoruz.yani motive ediyoruz.biraz uzun yazdım ama fikir olur .buraya kim yazcak hergün kilo.ancak haftalık yazılır.

Çarşamba da diyetisyene randevum var kan tahlili felan vericem. Bakalım emzıren biri olarak nasıl bir program hazırlıcak hedefim 50, 55 :KK43:( yaza kadar incelmem lazım diyetin yanında evde birazcık sporda ekleyelim diyorum ben göbek felan eritmek için mekik felan..
Diyetisyenden gelince bilgi verirsen seviniriz.

Ben şuan tahmini soyleyebilirm kilomu. 64um.. Daha önce 2 kez diyet yaptım ama emzirdiğim içi. Sanki sütüm az geliyor gibi hissettiğimden bıraktım diyet yaptığım sürede 66 kiloyla başlayıp 59 A kadar inmiştim.. Şimdi bebeğim 7 aylık ek gıdaya geçtiğimim için tekrar eski yaptığım diyete başlayayım diyorum.. İnşallah pazartesi başlıcam.. Sizlere gidişat hakkında bilgi veririm
Haftalık kilo kontrolü yapabilirz.pazar serbest gün pazartesi kilolar listelenir .

Tamam o zamn bu pazartesi başlıyalım kızlar. Bnde 61 kiloyum şuan yılbsşından önce 3 kilo vermiştim zaten. Ama göbek için mekik falan şart. Gitmiyo o göbek

Haftalık kilo kontrolü yapabilirz.pazar serbest gün pazartesi kilolar listelenir .
Evet bi kaç kişi olalım insan tek başına yapamıyor. Pazar serbest zaman malüm beyler evde :) şimdiden organize olalım kilolarımızı yazıp başlayalım diyetisyen dönüşü onun görüşlerini de yazarım ben daha verimli olur inşallah ve yaza manken gibi gireriz :))

Evet bi kaç kişi olalım insan tek başına yapamıyor. Pazar serbest zaman malüm beyler evde :) şimdiden organize olalım kilolarımızı yazıp başlayalım diyetisyen dönüşü onun görüşlerini de yazarım ben daha verimli olur inşallah ve yaza manken gibi gireriz :))
Azıcık göbekleri sarkmış ve çatlamış mankenler :))

3 ay sonra aranızdayım inşallah 73 le hamile kalıp daha 27 haftamda 90 a dayandım.. siz iradeli olunda bende gaza geleyim doğumdan sonra :)

Back
X