Emzırırken kılo vermek ısteyenler buraya

Yazılanları okuyunca paylaşmak istedm ben sadece emzirerek 24. Günde 11 kilo verdm... 59 la hamile kalmıştm 74 le erken doğum yaptım 15 kilo gtmez diyodum. Doğumdan geldiğimde sadece bebeğin kilosu gtmşti içerde bşy mi unuttular diye şaşrdm hatta o kadar su kaybı nereye gitti diye ama şu an 63 kiloyum her gün 1 kilo gidiyo bu aralar
güle güle büyüt bitanem bebeğini. meakettim şu an nasıl kilo durumun hala veriyormusun?

6 ay önce 20 Ekim günü doğuma giderken tartıldığımda 95'ti kilom.. Eve gelip 1 hafta sonra tartıldığımda 78.8'dim ancak 3 ay boyunca 'Süt yapar ye!!' komutuyla 82.9 olmuştum.. Hemen Diyetısyene koştum.. 69 ile hamile kalmıştım.. şimdi 68.8'im.. Sorun edilecek bir durum değil kilolar.. Vermesi de zevkli, Diyetısyenımın hazırladığı programla hem bebeğim sağlıklı bır anne sütü aldı hem ben zayıfladım..

Merhaba benim bebegim 4 aylik bende suan 70 kiloyum bir turlu veremiorum cikolata dan dolayi bide emziriorumda bisey yemesem sutumde kesilior acaba o diyet listeni soylermisin bare bizde veririz hemde emziririz tesekurler simdiden

Herkese merhabalar...

20 haziran 2015 te sezaryan ile doğum yapmak nasip oldu bana. Hamile kaldığımda ideal kilom olan 60a dönmek için rejim yapıyordum ve 72 kilo idim. Doğuma 90 ile gittim. Doğumdan sonra eve geldiğimde 85.5 idim. İki hafta geçti ameliyatımın üzerinden, şu an 77 kiloyum.

Ben de kısmetse ilk önce hamilelik başlangıç kiloma, sonra ideal kiloma dönmek istiyorum.

Konu takibimde yani ;)

gerçekten doğum sonrası nası kilo veriliyo bilenler yazsın lütfen çatlaklar için yapılcak bişi varmı oda önemli

güle güle büyüt bitanem bebeğini. meakettim şu an nasıl kilo durumun hala veriyormusun?
ya onu yazdıktan sonra durdu:eek:ilk 20 günde verdiğim kilo kar kaldı bana 63 kiloda kaldım
.işin kötüsü çok acıkıyorum bebeğim emdikçe açlığım artıyo dikkat etmeye çalışıyorum beyaz ekmeği bıraktım evde tatlı yapmayı bıraktım.yoksa bütün tepsiyi ben yiyebiliyorum

İşte bende geldim topik hiç ilerlememiş Ağustos da kuzenimin düğünü var 3 aylık oğlum beni ben mutfaktakileri yiyoruz acil kilo vermem lazım ama nasıl iştahım çok açık

selam, kilo vermek için acele etmeye gerek yok. ben 55 kiloydum. ilk aylarda 48 kadar düştüm. doğuma 63 kilo girdim. bebegim yedi aylık. kilo vermek için hiç bir şey yapmadım. onunla oynarken, yanında ev işi, park gezmelerimiz derken zaten kilo veriyorsunuz. şu an ne yazık ki 46 kadar düştü kilom. bende kilo almaya çalışıyorum. saygılar

Tam aradığım yer burası.kızlar kızım 3.5 yaşında 30 kilo aldım ona hamileliğimde 33 verdim sonra.şimdi 2 aylık oğlum var 62yle hamile kaldım.82yle doğuma gittim 72yim şimdi.58 olmam gerek.
Burda bence hem süt yapan hem zayıflatan öğünleri besinleri paylaşalım.fikir alış verişinde bulunalım.örnek olarak proteğin grubu kaliteli süt yapar ve zayıflatır.dereotu,su aklıma gelenler bunlar.ben hemen kilom gitti diyenlerden değilim malesef sürekli ayaktayım, hareketliyim

10 ağustos p.tesi sezeryanla doğum yaptım 3.200 gr bebeğim doğdu ben 75 kg la doğuma girdim bugün 6. gün 67 kg oldum gebeliğime 60 la başlamıştım bakalım kaç günde eski kiloma ineceğim......

10 ağustos p.tesi sezeryanla doğum yaptım 3.200 gr bebeğim doğdu ben 75 kg la doğuma girdim bugün 6. gün 67 kg oldum gebeliğime 60 la başlamıştım bakalım kaç günde eski kiloma ineceğim......
ben 5 ayı bitirdm verdiğim 11 kilonun 2 sini geri aldm :(

hamilelik boyunca yaklasik 12 kg aldim sezeryan oldum.2 gun hastanede kaldiktan sonra 3. gun eve geldigimde tartildigimda 8.5 kg gitmisti.ertesi gun 1 kg daha gitti.hamilelik oncesi kiloma 2.5 kg kaldi zaten suan rahim hala 1 kg civarindaymis yani bugun 5. gun bana hamilelikten geriye kucagimda bebegim kaldi baskada bisey kalmadi:KK73:darisi butun hamilelere

hamilelik boyunca yaklasik 12 kg aldim sezeryan oldum.2 gun hastanede kaldiktan sonra 3. gun eve geldigimde tartildigimda 8.5 kg gitmisti.ertesi gun 1 kg daha gitti.hamilelik oncesi kiloma 2.5 kg kaldi zaten suan rahim hala 1 kg civarindaymis yani bugun 5. gun bana hamilelikten geriye kucagimda bebegim kaldi baskada bisey kalmadi:KK73:darisi butun hamilelere
maşallah sana yaa ben sezaryen sonrası eve geldiğimde sadece çocuğun kilosu gtmişti içerde bşy mi unuttula diye korktum hatta ciddi ciddi o kdr su nereye gitti diye sonra 20 gün içinde 11 kilo verdm hala 4 kilo fazlam var 6. ayı yarıladık

maşallah sana yaa ben sezaryen sonrası eve geldiğimde sadece çocuğun kilosu gtmişti içerde bşy mi unuttula diye korktum hatta ciddi ciddi o kdr su nereye gitti diye sonra 20 gün içinde 11 kilo verdm hala 4 kilo fazlam var 6. ayı yarıladık
cnm seker yuklemesine kadar 11 kg almistim seker cikinca mecbur diyete basladik diyetisyen kontrolunde cok saglikli beslendim once 2 kg verdim sonra son haftalara kadar ayni kiloyu korudum bu arada bebek 4kg ya yakin oldu yani ben vrrdim bebek aldi son haftalarda sanirim bikac kilo ödem olustu.bebek 3770 dogdu ve hadtanede 2 gun cok fazla ödem attim sadece bingildak gobek kaldi oda iyilestikce toparlanir artik

Kilo meselesi galiba yapıyla alakalı, okuduklarıma göre bazı kişiler çok hızlı vermiş bazıları diyetle :KK43:
Benim 34 günlük oğlum var hala 7 kilo fazlam var

cnm seker yuklemesine kadar 11 kg almistim seker cikinca mecbur diyete basladik diyetisyen kontrolunde cok saglikli beslendim once 2 kg verdim sonra son haftalara kadar ayni kiloyu korudum bu arada bebek 4kg ya yakin oldu yani ben vrrdim bebek aldi son haftalarda sanirim bikac kilo ödem olustu.bebek 3770 dogdu ve hadtanede 2 gun cok fazla ödem attim sadece bingildak gobek kaldi oda iyilestikce toparlanir artik
haklsın aldığımız bikaç kilo ödem zaten ben sarılık için oğlumu hastaneye yatrdığımz gece ayakta durmaktan ve çoook fazla emzirmekten 6 kilo verdm şişkinliğim inmişti

Bi kilosunu veremeyen ben kaldim sanirim bebisim 5 aylik oldu deli gibi emziriyorum isyerindede surekli sagiyorum kilo eksilmiyo :(

Back
X