- 8 Ağustos 2015
- 266
- 153
- 18
- Konu Sahibi FashionbyHatis
Bnde belli bi kiloya kadar indm fakat son kiloları veremiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya napcazBnde belli bi kiloya kadar indm fakat son kiloları veremiyorum
Ben pilates topu bile aldım ama hiç kullanmadım :))Bnde belli bi kiloya kadar indm fakat son kiloları veremiyorum
Kullan belki işe yararBen pilates topu bile aldım ama hiç kullanmadım :))
Vay çok iyi, kullancam da 1 saatlik bir video izlemem gerekiyor ona üşeniyorum. :) bir de çok yorucu yaaaKullan belki işe yararBen bu ara biraz kıstım abur cuburdan 1 buçuk kilo verdm.
Bende hiç gelemem öyle yorucu şeylere. Bana olacak yormayan spor , acıktırmayan diyetVay çok iyi, kullancam da 1 saatlik bir video izlemem gerekiyor ona üşeniyorum. :) bir de çok yorucu yaaa
Hehe evet mantıklıymış, her gün yarım saat temizlikBende hiç gelemem öyle yorucu şeylere. Bana olacak yormayan spor , acıktırmayan diyetBn bide akşamları yatmadan evi topluyorum hem spor niyetine hemde sabah kolaylık oluyo. Sende dene
![]()
Seninkidemi sallanıp uyuyanlardan. Allah yardımcın olsun.Hehe evet mantıklıymış, her gün yarım saat temizlik
Çocuk fırsat vermiyor ki ya valla onu ayağımda sallamaktan bacaklarım incelmiş olabilir![]()
Seninkidemi sallanıp uyuyanlardan. Allah yardımcın olsun.
Kesinlikle yaptırmalısın 3 günde toparlıyor. Yeni yöntemle yaptır plastik klips yöntemi ile .. Çocuk hastalansa da bir hafta çekiyoz zaten 3 gün sıkıntıyı göze alıp yaptır bence emeklemeye başlamadanAyy kestiniz demek yavrunun pipisini. Bizde nasıl kıyıpta yaptıracaz diye düşünüyoruz bnm oğlum 6 buçk aylık. Ama iyiki yaptırmışınız.
Ek besine geçtiniz o Zaman. Nasıl bir duygu :)Ayy kestiniz demek yavrunun pipisini. Bizde nasıl kıyıpta yaptıracaz diye düşünüyoruz bnm oğlum 6 buçk aylık. Ama iyiki yaptırmışınız.
Bende bende bendeee =(((bende hem kiloluyum hem de mutsuz üzerime bişicik almak gelmio içimden(( zaten 70 kg hamile kaldım doğum yapalı tam 2 ay oldu kaç kg inanın hiç tartılmadım
doğuma giderken tam 90 kiloydummm(((
Bndede o iştahtan var aynı aynı. Kilo aşmayacağımı bilsem bi sürüüü şey yicemde sürekli dur diyorum kendime.Merhaba kızlar bende nasıl zayıflıcwm diye gezinirken sizi gördüm oğlum 8 aylık ben 70 kiloyum hiç bir kıyafetim olmuyor kocaman bir göbek önümdeve iştahım inanılmaz açık