Emzırırken kılo vermek ısteyenler buraya

Şöyle yapalım hepimiz bi arkadaşa yollasın kilosunu o paylaşsın düzenleyip. Daha uygun olmazmı

Şöyle yapalım hepimiz bi arkadaşa yollasın kilosunu o paylaşsın düzenleyip. Daha uygun olmazmı
Bence herkes pazartesileri kilosunu paylaşırken başlangıç kilosu:X şimdiki kilo:X diye yazalım isterseniz bi kişide toplarsak o kişi hep takip etmek zorunda kalır. Yine de ben her karara uyarım

Ben hergün tartılmaya alışmışım zaten kızlar.66 kiloyum öncelik hedefim 63.gerisine bakarız.şuana kasar 7 kilo verdim .doğumdan sonra aldım ben kilo emzirirken yani. tavsiyem emzirirken tatlı ve aşırı karbonhidrat yemeyin. Bol sıvı yani su için.kısmetinde varsa bebişin sütte kesilme olmuyor.zaman zaman artıp azalabilir.sürekli emzirin emmediği zamam sagın.

Ben hergün tartılmaya alışmışım zaten kızlar.66 kiloyum öncelik hedefim 63.gerisine bakarız.şuana kasar 7 kilo verdim .doğumdan sonra aldım ben kilo emzirirken yani. tavsiyem emzirirken tatlı ve aşırı karbonhidrat yemeyin. Bol sıvı yani su için.kısmetinde varsa bebişin sütte kesilme olmuyor.zaman zaman artıp azalabilir.sürekli emzirin emmediği zamam sagın.
Çok iyi ya 3 kilo vereceksin. Ben hamilelikte 30 kilo aldım 12 kilo gitti 18 kilo var vermem gereken su konusunda Haklısın ben su içtikçe sütüm oluyor tatlı yemekle değil

D
Çok iyi ya 3 kilo vereceksin. Ben hamilelikte 30 kilo aldım 12 kilo gitti 18 kilo var vermem gereken su konusunda Haklısın ben su içtikçe sütüm oluyor tatlı yemekle değil
Doktorlarda su tavsiye ediyo süt için o tatlılar dalan hep kilo düşmanı. Ama ben tatlıya karşı koyamıyorum. Sanırım regl olmamamızdan kaynaklanıyo oda.

ben bekarım liseden sonra aldığım kilolardan hiç memnun olmadım. 3 defa zayıflamayı başardım ama geri aldım tüm verdiğim kiloları motivasyonun çok düşt. 70 kiloydum kasım ayında suan 66 kiloyum boyum 163 yani boyuma göre en fazla 55 kilo olmam gerekiyor. ekmek yemeden de doymuyorum napcam ben :-( ekmeksiz yapamıyorum ve su içemiyorum sanırım ondan alıyorum bu kiloları.

Back
X