Emzirirken kilo vermek? :(

Elif3211

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
642
93
18
Evet sizler neler yaptiniz? Günlük 2000 kalori yemeye calisiyorum cunku gunde 45dk-1 saat yuruyorum ve haftanin 2-3 gunu agirlikli calisiyorum spor salonunda. Uykusuzluktanmidir bilmiyorum balon gibi sisim ve cok zorlaniyorum kilo vermekte..
Aksam 19.30dan sonra bisey yemeyiz ertesi gun 08.30-10.arasi kahvalti yapmak kötumu? Göguslerim eskisi kadar dolmuyor yemeye calissamda protein, su alimi vs..

Kizim 12 gun sonra 6 aylik olucak ve sadece 10-11 kilo verebildim bunca ay Ama göruntude fark var az ama yuzum hala tombul. Bi 10 kg hizli gitsin istiyorum olmuyorrrrrr

Emziren anne diyetine öncelik verin. Diyetisyen desteği olmadan yalnız başınıza kilo vermeye çalışmayın ki ilk 6 ay sadece anne sütü olduğu icin zaten diyet pek önerilmiyor. Spor salonuna vs de gidiyormuşsunuz kiloda azalma oldukça sıkılaşma ile daha fit durursunuz. Biraz zaman verin kendinize.

Diyetisyene gitmedim kendi eski tecrubelerime göre gittim.. bu dönemde sekeri komple azalttim cikardim desem dogru olur. Cips cikolata vs yemiyorum cok canim cekerse cok ufak bisey atistitiyorum. E ev isleri gunluk yuruyuslet birde apor salonuna gitmeye calisiyorum haftanin 2-3 gunu.. Yagda baya azalea var ve az kilo verdim ama daha 12 kilo var bakalim…

Önemli olan yağda azalma. Spor salonu artı protein ağırlıklı beslenme olduğu icin kas artışı olmuştur hormonlardan dolayı ödem vardır vs. Şeker zaten çıkarın sadece süt olsun diye hurma tahin helvası falan yiyin biraz o kadar. Süt yapan şeylerle beslenip sporla verilmeyecek kilo yok. Şanslısınız spora gitme şansınız varmış ağırlık çalışınca metabolizma da hızlanıyor yag daha hızlı veriliyor. Eski kıyafetlerinize girebildiğiniz gün olur bu is. Ben hamileyken cok kilo almadım hamilelik önceki kiloma indim ama bazı eski pantolonlarım olmuyo tektaşım olmuyo. Vücudum genişledi kilodan bağımsız belki sporla incelir ama yapamıyorum da evde yapıyorum anca ya da yürüyüş. Bence cok iyi gidiyorsunuz hic moral bozmayın annelik zaten yeterince zor elinizden geleni yapın ama cok da kafaya takmayın kiloyu.

Aynen dedigniz gibi.. ki eskifen beri spor alisksnligim vardi. Tum hamileligim boyu spor yaptim ama dogum sonrasi tabiki yag dagildi eskisi gibi degildim simfi yavastan girmeye basliyorum forma. Insallah bi kac ay icinde kurtulurum. Elim yuzum Resmen normal olmaya basladi..
Sizde uzulmeyin sakin, eger varsa yakinlarda spor salonu yazilin inanin 30-45 dk bile spor biseydir ustune yuruyuslere giderseniz zamanla gider hepsi.
Eve 2,3,4,8 kgluk dumbellerlrde yavastan apor yapabilirsiniz videolar bakip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…