Emzirirken lustral lutfen cevap

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Kizlar 2 aylik bebegim var, 7 senelik anksiyete hastasiyim, 1 senedir iyiydim ancak dogimdan sonra cok artti. Uyku uyuyamiyorum takintilarfan. Bebegimi cok seviyorum 2 doktor lustral 25 verdi anne sutune yok denecek kadar az geciyor dedi ama cok endiseliyim bebegime zarar verir diye. Neolur kullanan varsa cevap yazsin

Doktora güvenmek zorundasiniz. 2 si de ayni görüşte ise yapcak bisey yok tedavinizi aksatmayın,icinize sinmiyorsa baska bir doktora daha görünün ama siz iyi olmak zorundasınız ki bebeginiz de mutlu olsun. Gecmis olsun bu arada. Daha evelki dönemde de lustral mı kullanıyordunuz? Benim bildigim kadariyla bitkisel gibi birsey çünkü.

E-lactania sitesinden ilacınızın etken maddesine bakın. Anne sütüne geçme oranı orda çıkıyor. Ona göre hareket edebilirsiniz.
Kaldı ki doktor kullan dediyse bir bildiği vardır elbet.
Çok geçmiş olsun .

ya doktorun dedigini yapip iceceksin..ya bebeğini düsünüp kendi kendini tedavi ediceksin .%50 50 işte doktor napsin iyi degilim diyince mecbur ilac veriyolar ee verincede siz icmiyorsunuz ..allah yardimcin olsun

Ben emzirmektense mama verirdim o ilaç çokta masum değil en az bebeğe geçse bile ben istemezdim

Kizlar 2 aylik bebegim var, 7 senelik anksiyete hastasiyim, 1 senedir iyiydim ancak dogimdan sonra cok artti. Uyku uyuyamiyorum takintilarfan. Bebegimi cok seviyorum 2 doktor lustral 25 verdi anne sutune yok denecek kadar az geciyor dedi ama cok endiseliyim bebegime zarar verir diye. Neolur kullanan varsa cevap yazsin
Kadın Doğum doktoruna danışmalısınız.

geçmiş olsun rabbim şifa versin. ben de lustral kullanmıştım. ilacınızı düzenli kullanın.
prospektüsü dikkatlice okuyun. bu ilaç anne sütüne geçiyor ama doktorunuz demek ki düşük doz olduğu için kullanmanızda bir sakınca görmedi diye düşünüyorum. bebeğinizi iyi gözlemleyin. ters bir durum uyku hali, huzursuzluk, hareketsizlik görürseniz doktora danışın. ve sakın ilacı birden kesip içmeyi bırakmayın. Allah çocuğunuza da size de sağlık şifa versin.

2 doktorda bu ilacı verdiyse kar zarar oranında kar kısmı daha ağır basıyordur. Tıbbın temeli zarar vermedir. Hiç bir doktor ilk önce hastalığı tedavi edeyim yan etkisi daha zararlı ama olsun diye tedavi belirlemez. Doktora güvenmeyip burada sormanız abesle iştigal. Kim neye göre yazacak size iç yada içme diye?

Biz doktordan daha iyi bilecek değiliz arkadaşım. İçmek zorunda olduğunu hissediyorsan içeceksin..

2 doktorda bu ilacı verdiyse kar zarar oranında kar kısmı daha ağır basıyordur. Tıbbın temeli zarar vermedir. Hiç bir doktor ilk önce hastalığı tedavi edeyim yan etkisi daha zararlı ama olsun diye tedavi belirlemez. Doktora güvenmeyip burada sormanız abesle iştigal. Kim neye göre yazacak size iç yada içme diye?
Emzirirken kullanan varsa eğer, bir yorum yapabilir hani bebegimde soyle birsey gozlemledim diye oyuzden konu acma gereği duydum.

Sağlıkta 2+2= 4 değil malesef. Onun bebeğinde bir şey olmadı diye sizinkinde de olmayacak diye bir şey yok yada tam tersi. Doktora güvenip kullanacaksınız bir sorun gözlemliyorsanızda mutlaka doktorunuzu arayacaksınız.

Bahsettiğim siteden ilacınızın etken maddesine baktım, çok düşük risk olarak geçiyor. Zaten risk fazla olsa doktorunuz önermez. Sonucunu eklemeye çalışacağım becerebilirsem

Bende içiyorum altı aylıktan beri 50 Gr liste şimdi bebişim 21 aylık sıkıntı yok ilk cocugumdada hamileykene icmistim sikinti olmadı sukur

2287059
792DBA8D-F579-4D54-8F42-85D15A663609.webp

Lustral 25 yok ki spectra mi

Back
X