Emzirirken Lustral

minaa_tk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2020
15
5
1
30
Merhaba kızlar.Subatta dogum yaptim bu salgin psikolojisinden ve lohusalik psikolojisinden çıkamadım ve birden hizla kilo verdim surekli uyuyorum bebegimle ilgilenemiyorum ölüm korkusu yaşıyorum ve her goren iyi gormedik seni diyorlar sanki olecekmissim gibi psikiyatri doktoru emzirmeye uygun lustral verdi ilk kez dun yarim ve bugün kullandim ama birakmak istiyorum bebeğim aşırı uykulu ve sersemlesti var mi kullanan acaba

Canim sütüne geciyordur illaki sakinleştirici özelliği var zaten ilacın senide bebegide uyutur. Gun içinde sinir krizi gecirmiyorsan kullanma bence

Canim sütüne geciyordur illaki sakinleştirici özelliği var zaten ilacın senide bebegide uyutur. Gun içinde sinir krizi gecirmiyorsan kullanma bence
Ya bi dün bide bugün kullandım yarım ama uyuyamıyorum korkutuluyorum bebegimde sersem gibi

Ya bi dün bide bugün kullandım yarım ama uyuyamıyorum korkutuluyorum bebegimde sersem gibi
Yani bu ilac cok gerekli bir ilaç degil. Ben nobetten çıkıp uyuyamayinca yarim atip uyuyordum. Psikolojik olarak hicbir yarari yok. Sadece gun icinde insani uyusturur uyutur. Eger kendine ve bebegine zarar verecek hareketlerde bulunmuyorsan ani sinir krizi gecirmiyorsan kullanma. Kendini bebeginle mesgul et sana yardim eden biri varsa bebegi besleyip ona ver kendine zaman ayir. Anca boyle duzeltirsin psikolojini

Ya ilaç içmiceksnz yada bebegi sütten keseceksnz....kar zarar dengesi ...eger ilaçsız atlatamıcaksanz mecbur bebegnzi sütten kesmelisnz

Ilacsiz biraz zor atlatabilirim ama bebeğim icin icmicem 1 kapsul aldim sadece ama biraktim bebeğim de sersem gibi oldu

benim bildiğim kadarıyla hamileyken ya da emzirirken ilaç kullanılmaz ama yani bi doktorunuza sorun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…