Emzirirken Zayıflıyorum (Star Günlüğüm)

Dilber Hala

Uyh uyh tansiyonum indi şekerim çıktı guzumm
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
1.379
3.967
83
Merhaba Sevgili Günlük
Artık sağlıklı beslenme zamanı geldi bebeğim iki aylık oldu.
64 kilo ile haydi bismillah. İlk doğumda da başardım bunda da basaririm zor değil. Kendime güveniyorum.
Bugün kahvaltı
haşlanmış yumurta
1/6 ramazan pidesi
domates
peynir
5 zeytin

arada simdi sütlü nescafe iciyorum tabiki şekersiz artık şeker Hayatımdan tamamen çıkıyor.
En zor da gece emzirdikten sonra acıkıp atistirmadan yapabilmek. Ama basaricam ve hedefin 50 kilo önceden bu kiloyu gördüğüme gore yine yapabilirim.

yazmak isteyen arkadaşlar da yapabilirler

Son düzenleme:
Ara ögünümde çubuk kraker yedim yarim küçük paket.

Basarilar diliyorum hadi hayirlisi :)
Günlük hayatta dikkat etmedigimiz pek cok ayrinti var bir hayli kalorili.
Ben mesela neskafeyi bol kremali severim, her gun icerim. Ama kremanin kalorisi cok yuksek mesela. Onun yerine sutle iciyorum artik.
Yalniz benim motivasyonum cok dustu malesef. Ust uste gelen hastalıklar, su sıralar oglumun dis cikarma surecinde gece boyu uyutmamasi vs vs.
Son 1.5 kilo. O yuzden de toplayamiyorum kendimi bir silkelenip versem iyi olacak

hoşgeldin esracim
bende aynen artık nescafeyi sade sütle şekersiz iciyorum üçü bi arada icerdim önceden.
çok geçmiş olsun tabiki sağlık herşeyden önemli duzeldikten sonra yine başlarsın zaten maşallah hedefe çok az kalmis.

simdi yaprak sarma yedim üzerine zencefilli zerdecalli tarcinli yoğurt yiyorum

merhaba günlük çok yorucu bi geceydi bebeğim doğru düzgün uyumadi fazla olan sütüm çok azaldı yorgunluk tan olduğunu bilsem de içme rahat etmedi sabah tam 5 tane tulumba tatlısı yedim (
neyse ki buna rağmen 63.3 kilo çıktım yemeseydim daha az çıkardım tabi ki. Simdi kahvaltımi yaptım.
1 haşlanmış yumurta
küçük dilim pideye kaşarlı salçalı sucuklu tost
domates
3 zeytin
çay
sıkı bir kahvaltı oldu yani

simdi öğle yemeği yedim geç de olsa
aksam iftara davetliyiz çok dikkat etmem gerek
öğlen yediklerim
4 sarma (küçük)
1 dolma (küçük)
bi kaşık taze fasulye
ve bi tabak börülce yemeği
kalan yemekleri bitirmek istedim biraz fazla oldu ayrıca aksam çok yüklenmek istemiyorum diye de yedim
keşke oruç tutabilsem iftara gidebilsem inşallah seneye Rabbim nasip eder de o günleri görürüz.

arada bi tane pop kek yemistim
aksam iftarda bi yarim kıymalı pide bir de yarimin yarısı peynirli pide yedim iki küçük kadayıf tatlısı iftara gidince bugün boyle oldu malesef

dun gece bebek hic durmadı sürekli onunla uğraştım ve sabaha karşı çok aciktim birşeyler yedim sonra kahvaltı yaptım derken diyet falan da kalmadı yani o yüzden bu günü es geciyorum maalesef

bugün sabah bebekle altıda uyandım ve aşırı acikmistim o yüzden maalesef 3 gofret yedim
kahvaltimi öğlen yaptım
bi yumurta
peynir
zeytin
biraz pide
domates

aksam yemeği
kıymalı taze fasulye
yoğurt çorbası
bi dilim kepekli ekmek
karpuz

saat beşte yedim en son

merhaba günlük sabah kahvaltısı yine geç oldu benim
küçük pideden tost yaptım
1haslama yumurta
domates
5 zeytin
arada
karpuz yedim simdilik bu kadar
kilo bildirimlerim cuma başladığım için cumadan cumaya olacak ona gore
ben gece dayanamadım uyanınca gofret yedim hem de uç tane asıl sorun da bu gece duramiyorum bebeğe uyanınca

simdi yemek yedim fasulye yemeği ve salata ardından da bitter çikolata yedim aşırı tatlı isteğim var

Selam canim.
Ben gecen cuma dogum kilolarimin tamamını verip ideal kiloma ulasmistim.
Bu hafta onun rahatligiyla yedim tatli falan.
Sonuc +1,5 kg.
Bu ne ya ben omrumun sonuna kadar diyet mi yapacağım biraz salinca aninds kilolar geri gelecek belli ki.
Haftasonunu atlatayim da pazartesi yeniden toparlayayim diyorum

merhaba günlüğüm yeniden buradayım
bugünden itibaren ne yedim ne yemedik herşeyden haberin olacak
başlangıç kilom 62.7
yine tekrar 50 kiloyu görmek istiyorum
sabah
yarim gözleme
1 nugget
domates salatalik
az peynir ve zeytin
marul
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

öğlen
bulgur pilavı
mantar yemeği
salata
4 çubuk kraker
bu sefer kararliyim

Merhaba bende yeni Doğum yaptım bebeğim 1,5 aylık
55 ile hamile kalıp 80 doğuma gittim. Şu an 71 kg. 16 kilo vermem lazım. 69u görmek ilk hedefim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…