emziriyorum vee lahana kuru ile 1 haftada 2,5 kilo verdim (:

sevgiliistanbul

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.127
1.012
Merhaba kizlarrrrr bu sefer zayiflamayi iyiden iyiye kafaya koydum benm gibi olablar varsaaaaaa gelin birlijte zayiflayalim :) lahana kuru ile gecen hafta 66.5 ile basladigim kiloma bu hafta 64 kilo ile devam ediyorum. 2 hafta daha yapicam bakalim emzirdigin icin yemeklerimden fazla kesemiyorum sadece tatli ve yagli yemiyorumm sonucari yazarim :)

Merhaba ben de zayiflamaya calisiyorum . Suan 66 Kiloyum . Lahana kürünün tarifini verebilirmisiniz ?
Canm 4 lahana yapragini 15 dk klorsuz suda yabi icme suyunda kaynatuyiruz 15 dk sonunda yarin demet moydonozu atip 3 dk onunla kayniyorUz bukadar iliyinca bikac damla limon sikip.iciyryz. bunu 1 ay uygulayacaksin uygulama seklin ise 7 gun icip 3 gun ara vereceksin 7 gun icip 3 gun ara 7 gun ic bukadar

Diyet yapamiyrm cocuktan emzirdigim icin sadece tatli ve kizartma yemiyorum.bide ekmek cok az yiyorum sut iciyrm spor yapamiyrm ama yuruyuslere tekrar baslicam havalardan dolayi ara vermistim

Umarim geri almayiz verdigimiz kilolari benimde 10 kilo fazlam var kendime gore en az 55 56 kiloya dusmek hedefim . Bir de bu beyaz lahana degil mi ?

Valla bnde oleydim ama bu sefer cok kararliyim hatta sabah aksam mekin cekicem 30ar tane bu sabah basladimm nisanin sonuna kadar bu isi halletmem lazimo_O

X