emzirme belasi

Pochinki

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
263
290
18
32
İnanın çok yoruldum 2.5 senedir sabah akşam gece gündüz emziriyorum. Tamam iyi hoş emzirdik ettik bağlandık bağışıklık sistemi ilk 6 ay anne sütü önemi falan tamam ama tamam yani yeter yani. Bitsin artık bu çile. Kizim emerek uyuyan bebeklerden. Uyanip tekrar memeyle uykuya daliyor yarım saattir simdi emiyordu devamli burnu da akıntı var biraz sırtını dönüyo tekrar kipirdanip uyanıp meme istiyo şuan yine böyle kafayı yicem artikkkkkkkk

Bebeğiniz kendi yatağı,odası var mı?
Kesmeyi düşünüyor musunuz?
Epey büyümüş artık daha çok zorlanıyorsunuzdur.
Biberon kullansanız? Hazır süt içebilir artık sanki.
Kolay gelsin. Zorlu bir süreç.

Merhabalar şuanda evimden uzak bi şehirde tatildeyim evet odası yatağı var ama ben hep yatarak emzirerek uyuttuğum icin 2.5 senedir böyleyiz sonra yanından ayrılıyorum ya da onunla uyuyorum çoğunlukla. Suanda da öyle koltuğu açtık beraber yatıyoruz. Biberon işini bilmiyorum farkı anlar ve katiyen kabul etmez diye düşünüyorum emdiği bile kabul etmemisti sadece meme. Çok zor geliyor bi ara biraktirmayai calistim uyucakti tam 45 dk sürdü ağlaması ve uyumadi dayanamayıp verdim kan ter içinde. Tek yapabildiğim gün içinde emzirmeyi bırakmak yoksa 5 dkda bir istiyodu

18 aylikken gunduz sadece 1 defa emzirdim oda uyuturken. gece her istediginde verdim
21 aylikken sutumun kesildigini farkettim ve gunduz emmeyide biraktim ayagimda salladim
alisinca geceyide kestim
birkac gun zor oldu ama alisti simdi yatakta done done kendisi uyuyor uyanınca su icip geri uyuyor

Suluk’ta mı kullanmıyor ?

Ben kızıma biberona alışsın diye yemek verirken biberona süt koyardım.
Bir yandan yemek yerdi,bir yandan sütü içerdi.
Buda fikir olabilir size.

Suluk’ta mı kullanmıyor ?

Ben kızıma biberona alışsın diye yemek verirken biberona süt koyardım.
Bir yandan yemek yerdi,bir yandan sütü içerdi.
Buda fikir olabilir size.
Sulugu var aynen ama sütle de çok arası yok açıkçası kefir içiyordu bi ara ondan da vazgeçti sürekli degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…