EMZİRME BİTİNCE YIPRANAN GÖĞÜSLER

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
Emzirmeyi bırakalı 2.5 ay oldu göğüslerim yumuş yumuş sanki içi boşalmış meyve gibi posası kalmış. Neden böyle oldu arkadaşlar nasıl gelirmi eskı halıne???

Nasıl bıraktırdınız ebe bana mayısda bıraktırmamı söyledi Kızımın azı dişleri çıkıyo cok huzursuz:KK12:nasıl yapıcam bilmiyorum:KK43::KK43:

hiram2015 başka bir forumda yazmıstım sızede kopyalayayım...
Dünyada memeye oğlumdan daha düşkün bir çocuk varmıydı merak ediyorum ama bıraktık cok şükür.23 ayını doldurdu 24.ayın basında bıraktık. öncelıkle çalışıyorsanız yıllık ızne cıkın ben öyle yaptım zaten sizi özlerken cocuk bırde memenın yoklugu cok zor. bır sabah uyandım emzırdım sonrada sirke sürdüm geldı agzını degdırdı suratı büzüldü bıraktı mızırdandı aklına meme gelmesın dıye salonun ortasına su dolu kovalar köpükler nohutlarla kurufasulyelerle oyunlar toplar hep kafasını mesgul ettım saatte bır geldı emdı kotu geldı gıttı offf anne bitti offf ladı durdu. gece oldu memede uyuyan oglum uykuya dalamadı bır turlu gece 3 e kadar durduk sonunda sızdı 3.30 da kalktı meme dıye agladı kucagıma aldım bır o yana bu yana kucagımda dolastım daldı sabaha kadar 3-4 kez uyandı. ertesın gun yıne geldı yıne sırke kızıyor tabı aglıyor ama hemen aklını dagıttım koltuklar one cekıldı arkadasında oyunlar top resım lego telefonda vıdeolar. ama işin sırrı aç yada susuz kalmıcak devamlı bırseyler verın. ozellıkle sıvı seyler. 4 gece 3 de uyuduk cunku nasıl uyunur bılmıyor 3 hafta oldu hala gunde 1 kere memeyı soruyor. ıznımdeyken 13 gun evde devamlı sarıldık meemyı bırakınca duygusal ve sınırlı oldu tum duygular bır arada babası dokukunca aglıodu sadece benı ıstıordu gergındı devamlı sarıldık devamlı optum sevdım o bırakma bunalını anne sevkatıyle atlattık. 3 hftadır 1 den once uyumuyoruz cunku bılmıyor nasıl uyunur 3 gundur ayagımda sallıyorum hıc sallanmamıs cocuk ılk gunden uykuya daldı hemen. şimdi gelelım yararlarına gecede 8-9 kere uyanan oglum artık hıc uyanmıyor:) yemesı duzeldımı dersenız ehhh işte hıc yemeyen cocuk artık bıraz yıyor sankı yavas yavas duzelır ınsallah. bırcok yorum okudum onu tıksındırmeyın dıye ama hıc korkulucak bırsey degıl benı hıc suclamadı memeyle kendı aralarında hallettıler offf anne bıttı off dıye dıye bıraktık. 2 ana unsuru tamamlayınca kolay oluyor 1 bol bol yedırmeye calısın acıkmasın 2 bol bol sarılın.

Tebrik ederimmm bende geceleri 3 kez falan uyanıyordum sonra sut ver dedı ebe allışsın dedı sonra eevam sütü aldım geceleri dewa sütğ veriyorum bir kez uyanıyo emiyo tekrar dalıyo sabahları süt veriyorum 1 cay kaşıgı balla tekrar dalıyo gündüzleri emmeyi bayagı azalttık bakalımmm n olucakk dişinden dolayı cok husuzrsuz

Azı dişleri çıkıyorsa bıraktırmayın en sinirli oldugu zaman memelerle kasıyorlar dıslerı. Neden bırakıyorsunuzkı?

Herkesin içinde meme diyor utanıyorumm:oops:ıssırıyorr hemm

Mınubuste saldırıyordu oglum memee dıye hatta alısverıs merkezlerınde sokakta adım memeydı sonradan anneye döndük. Akşam hava kararınca m eme dıye aglama krızlerı tutuyordu. Benım oglum bıle bıraktıysa herkes bırakır:)
Bence 2 yaşına kadar devam edin :)

Bide ben 2.istiyorum cnm ya yas gidiyo maglum allah nasip ederse inşlh:anneadayı::nazar:

Bildiğim kadarıyla hamileyken de emzirebiliyorsun. cok merak ettım yasınız kac acaba ben 31 yasındayım oglum 2 yasında. ıkıncıyı 40 ımda yaparım herhalde:)

Aynı yastayız cnm 40 yaşında zor olur ayrıca kızıma arkadaş istyrm çocukları sewıyorzzz kızım 15 aylık:KK45:

Hamileyken emzirmek ii değil allah korusun çocugu zehirleme ihtimali var

Bence gec kalmayın çocugunuzuda büyütmüşsunüz maşallah :nazar::nazar:

oğlumun gece uyanmaları yenı bıttı gecede 15 kere uyanıyorduk. suanda yemek yemıyor ıkıtaneyle nasıl olur bılmıyorum kayınvalıdem ıle eltım bakıyor ıkıncıde delırırım herhalde ınsanın cocuguna kendısı bakması lazım baskalarıyla olmuyor.

Aynen bence cocugu annesı yetiştirmeliii

Back
X