• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme danışmanlığı alanlar

8990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
98
61
3
39
Merhaba hanımlar. Yeni doğum yaptım, bebeğim ilk doğduğunda emdi ama şu an meme reddi yaşıyoruz. Muhtemelen nedeni benim yanlış tutmuş pozisyonum.. bu süreci doğru şekilde yönetmek istiyorum. Online eğitim alıp memnun kaldığınız bir emzirme koçu oldu mu acaba? Süreç nasıl ilerliyor? Yani bebeği görmeden beni görmeden uzaktan faydalı oluyor mu?

Merhaba hanımlar. Yeni doğum yaptım, bebeğim ilk doğduğunda emdi ama şu an meme reddi yaşıyoruz. Muhtemelen nedeni benim yanlış tutmuş pozisyonum.. bu süreci doğru şekilde yönetmek istiyorum. Online eğitim alıp memnun kaldığınız bir emzirme koçu oldu mu acaba? Süreç nasıl ilerliyor? Yani bebeği görmeden beni görmeden uzaktan faydalı oluyor mu?
Yani bilmiyorum bu tarz eğitimler para tuzağı gibi geliyor bana online olunca. Devlet hastanelerinde gebe okulları var ücretsiz. Ben gitmiştim. Ebeler size yardımcı olur mutlaka gidin.
Yanlış pozisyon dediğiniz nedir belki yardımcı olabilirim

Bu süreçte mamaya alıştırmayın biberonla. Memeye dönmesi çok daha zor olur

Merhaba ben hiperlaktasyon sebebiyle ebe Kadriye Ünal ile görüştüm. Çok şükür sorunum çözüldü, çok ilgilendi ve seans bitmesine rağmen hala aklıma takılanları rahatlıkla sorabiliyorum. Sağ olsun hiç geri çevirmedi.

Hastanedeki emzirme danışmanı hemşireler yüzünden hiperlaktasyon oldum ben bu arada. Bilinçsiz sağıma yönlendirdiler çünkü.

Bir de bize anlatın isterseniz sorunun ne olduğunu. Belki yardımcı oluruz size.

Yani bilmiyorum bu tarz eğitimler para tuzağı gibi geliyor bana online olunca. Devlet hastanelerinde gebe okulları var ücretsiz. Ben gitmiştim. Ebeler size yardımcı olur mutlaka gidin.
Yanlış pozisyon dediğiniz nedir belki yardımcı olabilirim

Bu süreçte mamaya alıştırmayın biberonla. Memeye dönmesi çok daha zor olur
Nihal Özkandan aldım. Bebeği ve sizi görüntülü görüyor. Danışmanlıklar eğitim değil sizin sorununuza yönelik çözüme odaklı oluyor. Doğru tutuş da öğretiliyor tabii ama her bebeğin meme reddi nedeni farklı. Benim sıkıntım enjektör ile hızlı vermem meme reddi yaşamamdı.

Back
X