Emzirme dönemi eşimle sorun yaşıyorum ne zaman düzelir?

jouska07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
91
30
3
31
Bebeğim küçükken de sormuştum zamanla geçer dendi hormonal felan ama bebeğin 9 aylık oldu nerdeyse ve çok emiyor. Cinselliğe dair hiç istek kalmadı bende Rol yapamıyorum. Bana yardım eden kimse olmadığı için bebek bakmak da yoruyor Eşimle kavgalarımız çok arttı herşey batıyor. Mesela bana geçen gün dedi ki annem gününü bizde yapabilir mi kendi evine çağıramıyor babam rahatsız oluyor onlardan dedi çok sinirlendim eşime sonra üzüldüm bi ricada bulunmuşlar. Bana dedi ki sen çok değiltin. Evet çok değiştim ne zaman düzelicem destek mi almalıyım normal mi bu süreç?

Ben de olsam izin vermezdim her şey bitti kaynanamın günü kaldi
Eşim annesine bana niye soruyosun eşime sor demiş. Dedim ki kendin niye demiyorsun bu kız nasıl o kadar misafir ağırlasın zaten yoruluyor.bana kızdı eşim anlayışsız oldum çocuk beni çok değiştirmiş

Siz cok degismediniz, bebek bakiminda sizi yalniz birakip depresyona girmenize sebep olan kocaniz kendisine baksin, gün meselesine gelince, babasi rahatsiz oluyorsa, ben de rahatsiz olurum diyip reddedeceksiniz, ufacik bebisle bir de dünyanın insanini doldurmaya gerek yok eve, esinin bunu sana soylemeden reddetmesi gerekirdi de, neyse.

Eşim annesine bana niye soruyosun eşime sor demiş. Dedim ki kendin niye demiyorsun bu kız nasıl o kadar misafir ağırlasın zaten yoruluyor.bana kızdı eşim anlayışsız oldum çocuk beni çok değiştirmiş
Kendini hiç suçlama kayınpederim rahatsız olmasın diye benle bebeğim rezil olsun oldu canim

Ay ne münasebet bebekli evde misafir ağırlamak.. Sorması baştan saçma. Ben de bayramda doğum yapacağım, kv tatlımızı yemeğimizi yapar misafirleri sende ağırlarız dedi, al birini vur ötekine..

Ay ne münasebet bebekli evde misafir ağırlamak.. Sorması baştan saçma. Ben de bayramda doğum yapacağım, kv tatlımızı yemeğimizi yapar misafirleri sende ağırlarız dedi, al birini vur ötekine..
Resmen iş onlara kalmasın yük başkalarının sırtından çıksın diye uğraşıyorlar

Kusura bakmayın ama eşiniz çok cins. Kayınvalide kocasını düşünüyor ama kocanız karısını düşünemiyor. Size sormadan direkt eşim çocukla çok yoruluyor siz evde yapın kızı da çağırın kafası dağılır diyeceği yerde, verdiği tepki çok saçma.

Bencil birisine karşı kimse cinsel duyguyla yaklaşamaz.

Çocuğunuz içinde doktorunuz gelişimi için ne diyor , sağlıklı ise yaşından sonra bırakabilir veya az emmesi için bir şeyler yapabilirsiniz.

Siz cok degismediniz, bebek bakiminda sizi yalniz birakip depresyona girmenize sebep olan kocaniz kendisine baksin, gün meselesine gelince, babasi rahatsiz oluyorsa, ben de rahatsiz olurum diyip reddedeceksiniz, ufacik bebisle bir de dünyanın insanini doldurmaya gerek yok eve, esinin bunu sana soylemeden reddetmesi gerekirdi de, neyse.
Ben de onu dedim bana anneni yönlendireceğime senin reddetmen lazımdı Ama diyor ki ne var bunda annem pastalarını kendi hazırlayıp getirir zaten Ben dedim kendi arkadaşlarımı bile çağırmıyorum gücüm yetmiyor

Kendini hiç suçlama kayınpederim rahatsız olmasın diye benle bebeğim rezil olsun oldu canim
Eşime anlatamıyorum bunu annem pastasını yapacak kendi diyo hizmeti de o yapar diyor Olur mu öyle şey evin temizlenmesi var onlardan önce ve sonra ben karnımı zor doyuruyorum ve sokakta görsem tanımayacağım insanlar sadece 1 Kez gördüm

Bebeğim küçükken de sormuştum zamanla geçer dendi hormonal felan ama bebeğin 9 aylık oldu nerdeyse ve çok emiyor. Cinselliğe dair hiç istek kalmadı bende Rol yapamıyorum. Bana yardım eden kimse olmadığı için bebek bakmak da yoruyor Eşimle kavgalarımız çok arttı herşey batıyor. Mesela bana geçen gün dedi ki annem gününü bizde yapabilir mi kendi evine çağıramıyor babam rahatsız oluyor onlardan dedi çok sinirlendim eşime sonra üzüldüm bi ricada bulunmuşlar. Bana dedi ki sen çok değiltin. Evet çok değiştim ne zaman düzelicem destek mi almalıyım normal mi bu süreç?

Ne beyni olmayan adamlar var bazen anlamıyorum 😄 bebeğin olduğu evde toplu misafirin ne işi var oturacaklar saatlerce, yani birde siz emziriyorsunuz üstünüz başınız uygun olur olmaz. Bir tek başına rahatça emzirmek var birde etraf misafir doluyken.

Oturacaklar koltuklar pis olacak, tuvalet batacak, bebeğe sırnaşacaklar, bulaşık çıkacak, çöp çıkacak. Birde dır dır dır sütünü soracaklar.

Hassas dönemde etrafta hiçkimsenin azıcık mantıklı düşünememesi bence üzücü bir şey. Kırılıp kızdıysanız haklısınız bu konuda.

Ne beyni olmayan adamlar var bazen anlamıyorum 😄 bebeğin oldu evde toplu misafirin ne işi var oturacaklar saatlerce, yani birde siz emziriyorsunuz üstünüz başınız uygun olur olmaz. Bir tek başına rahatça emzirmek var birde etraf misafir doluyken.

Oturacaklar koltuklar pis olacak, tuvalet batacak, bebeğe sırnaşacaklar, bulaşık çıkacak, çöp çıkacak. Birde dır dır dır sütünü soracaklar.

Hassas dönemde etrafta hiçkimsenin azıcık mantıklı düşünememesi bence üzücü bir şey. Kırılıp kızdıysanız haklısınız bu konuda.
Tartıştık baya ben hatalı oldum Kayınvalidem de eşi rahatsız oluyorsa güne niye giriyor bana mı güvendi dışarda yapsın ama yapmaz pahalı oluyor Arkadaş ya herkes uyanık Eşime üzüldüm çünkü ben ondan böyle bşy istesem o tamam derdi Allah var Arada kaldı o da

Benden kaynaklıymış ben çok değişmişim kadın bi ricada buluşmuş Benim suçum oldu maalesef
Öncesnde fazla fedakarlık yapmışınız sanırım. Değiştiyseniz de iyi ki değişmişsiniz. Canınıza yazık. Küçük bebekli kadına onlarca yaşlı teyze ağırlayacaklar. Teklif bile inanılmaz. Yapmasın gün kendine güvenmiyorsa kocasını tanımıyor mu. Sanki olmazsa olmaz mecburiyet. Size sorsaymş baştan güne gireyim mi diye veya. Kendi başına karar almış ne güzel uygulasın o zaman.

Aşırı sinirlendim. Sürekli memede olan bir evlat büyüttüm. O dönemler aklıma geliyor da… cidden herşeyi göze alır bir güzel delirirdim bu teklife…

Tartıştık baya ben hatalı oldum Kayınvalidem de eşi rahatsız oluyorsa güne niye giriyor bana mı güvendi dışarda yapsın ama yapmaz pahalı oluyor Arkadaş ya herkes uyanık Eşime üzüldüm çünkü ben ondan böyle bşy istesem o tamam derdi Allah var Arada kaldı o da

Babasını alsın bir kahve içmeye götürsün o gün.

9 aylıkta olsa bebek bu, hala emiyor. Eğer alışkın değilse misafiri gürültüye huysuzlanabilir. Bunun virüsü mikrobu var. Daha geçen burada birisi yazdı, uçuğu olan biri küçük bebeği öptü diye. İster istemez sizden hizmet bekleyecekler. Hadi siz yetişkinsiniz ama bebek perişan olacak.

Baika gin anasını alsın kocanız hep beraber dışarıda bir çay kahve içmeye gider gönlünü alırsınız.

Kavga sırasında da açıklama yapmayın. Anlasa anlardı. Bebek için endişe ediyoru hastalık bulaşmasın deyip konuyu kapatın.

Kusura bakmayın ama eşiniz çok cins. Kayınvalide kocasını düşünüyor ama kocanız karısını düşünemiyor. Size sormadan direkt eşim çocukla çok yoruluyor siz evde yapın kızı da çağırın kafası dağılır diyeceği yerde, verdiği tepki çok saçma.

Bencil birisine karşı kimse cinsel duyguyla yaklaşamaz.

Çocuğunuz içinde doktorunuz gelişimi için ne diyor , sağlıklı ise yaşından sonra bırakabilir veya az emmesi için bir şeyler yapabilirsiniz.
Kayınpederim kayınvalidemin kuzenlerini sevmiyor konuşmuyor onlarla O da evine çağıramıyor akraba günü yapmışlar Dışarısı da pahalı malum Eşime soruyor ki ağzını ara bakalım kabul edecek mi .Çok sinirlerim bozuldu eşimle ailesi yüzünden çok kavga etmeye başladık Çok değiştin diyo çocuktan sonra Ben hatalı oldum şaka gibi

Ay yuh yani bu nasıl bencillik böyle ya. Kp rahatsız olmasın bebekli emzikli kadın rahatsız olsun öyle mi? O k v denin düşüncesizliği peki 🙄 bir de kadın olacak empati kurup böyle bir şeyi düşünmemesi lazım gelirken .. bırak bebekli olmayı kocaman çocuklarım varken dahi eşim böyle bir şeyi aklından bile geçiremez.

Back
X