Emzirme dönemi eşimle sorun yaşıyorum ne zaman düzelir?

Eşiniz bebek bakımına ne kadar yardımcı? Altını değiştirir mi, siz dinlenirken bebeğe bakar mı, banyosunu yaptırır ya da ne bileyim işin ucundan tutar mı? Hiç ben bir saat bakarım sen çık bir hava al gel dedi mi mesela en basitinden? Hiçbirini yapmadiysa dünyasını yakmaya bile hakkınız var. Başlatmasın anasının gününe. Babası rahatsız oluyorsa o gün de dışarı çıksın ne yapalım. Her şey bitti de bir gün derdi kaldı. Bebek bakmak kolaymış gibi. Hiçbir işin ucundan tutmazlar dünya ayaklarına serilsin isterler.
Of tamam sakinim... Sakinim... İki çocukla kafayı yemedim evet...
Eşim onlarda yardım ediyor ama tek izin günü var tut bebeği evi temizliyim derim onda tutmaz mesela her temizlik yaptığımda kavga ediyoruz dinlenemiyorum diyo sen de yapma diyor. Babasının huysuzluğunun bedelini ben niye ödüyorum girmeyiver güne bana mı güvendin girdin

Eşin konuyu sana getirmeden oracıkta reddedip kapatmalıydı. Benim de eşim annesiyle çok yakındır ama asla da beni ezdirmez. Eğerki eşin yapmıyorsa sen Çizgiyi net bir şekilde çizmelisin.
Eşim annesiyle samimi baya Senin kadar annesiyle yakın olan başka erkek görmedim dedim ona Annen dedim bi ricada bulunsa bile senin demen lazımdı ki anne biz kendimize zor bakıyoruz bebek durmuyor bi de evi temizle onlar gidince temizle yıka bunları bu kız nasıl yapıcak Ha nasıl yapacağımı biliyorum ben bebeği tutarım o yapar dicek çünkü bi akıllı onl

Eşim onlarda yardım ediyor ama tek izin günü var tut bebeği evi temizliyim derim onda tutmaz mesela her temizlik yaptığımda kavga ediyoruz dinlenemiyorum diyo sen de yapma diyor. Babasının huysuzluğunun bedelini ben niye ödüyorum girmeyiver güne bana mı güvendin girdin
Kendi göbeginizi kendiniz keseceksiniz o zaman. Arayip Anne bizde gün yapmak istemissin ama ne gün öncesi ne de sonrasi benim temizlik yapacak halim de zamanim da yok. Oglun da bu konuda hic yardimci olmuyor. Bebegi de kalabalik ortama sokmak istemiyorum. Ortalikta grip salgini var. Kabul edemem kusura bakma deyin gitsin.

Back
X