- 1 Eylül 2022
- 98
- 24
- 38
- 29
- Konu Sahibi damlaaltan
-
Ben emzirirken hamile kaldım ve kızım daha 1 yaşına gitmemiş di hamile kaldığım da emzirmek engel değil hamileliğe ama adet düzensizliği yapıyor emzirmek onun için de olmuyor olabilir bir kadın doğum a gitIkinci cocugu dusunuyoruz ama 4-5 aydir olmuyor aslinda acelimzde yoktu fakat doktorum ikinciyi dusunuyorsan zaman kaybetme fsh degerin yuksek erken menepoz suphem var gec kalma dedigi icin strese girdim. Ama hala emziren bir anneyim onda mi olmuyor acaba yoksa gercekten sorun mu var merak ettim. 1,5 yasinda hala emzirme sıklığımız yogun. Emzirme hamilelige engel mi? Emzirip hamile kalan anneler var mi aranizda?
Allah bagislasinBen emzirirken hamile kaldım ve kızım daha 1 yaşına gitmemiş di hamile kaldığım da emzirmek engel değil hamileliğe ama adet düzensizliği yapıyor emzirmek onun için de olmuyor olabilir bir kadın doğum a git
Yumurtlama olmasada rahim kalınlaşıp adet gibi kanama oluyormus veya tam büyümeden çatlıyor olabilir. Yaşınız kaçAllah bagislasingittim sorun yok ama hormonlarin yasina gore bi tik duzensizler iknci cocuk istiyorsan son demleriniz vakit kaybetme derim dedi boyle diyince ve 4-5 aydirda olmayinca acaba diyorum ama bir yandanda emzirmemi engel diyorum ovulasyon testinde yumurtlama goremiyorum ama duzenlide adet oluyorum anlauamadim
Teşekkür ederim aşkım istersen yavaş yavaş bebeğini sütten kesmeye başla şimdi başlasan 1 2 hafta içinde buraktırırsin çok Zor oluyor ama yaşı da gelmiş artık annesi emzirmeyi bıraktıktan sonra dene birde belki olur hakkında hayırlısı olsun bitanem birde sizde genetik mi erkene yaşta menepozAllah bagislasingittim sorun yok ama hormonlarin yasina gore bi tik duzensizler iknci cocuk istiyorsan son demleriniz vakit kaybetme derim dedi boyle diyince ve 4-5 aydirda olmayinca acaba diyorum ama bir yandanda emzirmemi engel diyorum ovulasyon testinde yumurtlama goremiyorum ama duzenlide adet oluyorum anlauamadim
Sanirim oyle oluyor ya kac aydir ovulasyon testi kullaniyorum yok yumurtlama olmuyor 29 yasindayim ama doktora gore 40 li yaslarinda hormonlarimYumurtlama olmasada rahim kalınlaşıp adet gibi kanama oluyormus veya tam büyümeden çatlıyor olabilir. Yaşınız kaç
Hayıt kapsül kullandıgımda ben cok net yumurtlama görmüştüm ama emzirirken içilirmi bilemedm
Evet istiyorum zaten 2 yasina bisey kalmadi ama cok bagimli nasil olacal bakalim. Hayirlisi ama hayir tam aksine annem teyzemler hepsi cok gec menepoza girdiler ben daha 30 olmadan doktor 1-2 sene icinde menepoz bekliyorum dediTeşekkür ederim aşkım istersen yavaş yavaş bebeğini sütten kesmeye başla şimdi başlasan 1 2 hafta içinde buraktırırsin çok Zor oluyor ama yaşı da gelmiş artık annesi emzirmeyi bıraktıktan sonra dene birde belki olur hakkında hayırlısı olsun bitanem birde sizde genetik mi erkene yaşta menepoz
Bende emzirme döneminde hamile kaldım kızım daha 10 aylıkken ama engel değil hamileliğe enfeksiyon varsa engel olabiliyor oda bide stres bunlar engel diye biliyorum inşallah gönlüne olur herşeyIkinci cocugu dusunuyoruz ama 4-5 aydir olmuyor aslinda acelimzde yoktu fakat doktorum ikinciyi dusunuyorsan zaman kaybetme fsh degerin yuksek erken menepoz suphem var gec kalma dedigi icin strese girdim. Ama hala emziren bir anneyim onda mi olmuyor acaba yoksa gercekten sorun mu var merak ettim. 1,5 yasinda hala emzirme sıklığımız yogun. Emzirme hamilelige engel mi? Emzirip hamile kalan anneler var mi aranizda?
Insallah ya sanirim bende sorun var emzirme de olunca ekstra zor oluyor zaten ilk cocugumda baya 1 sene deneme sonrasi nasip olmustu hayirlisi insAllahBende emzirme döneminde hamile kaldım kızım daha 10 aylıkken ama engel değil hamileliğe enfeksiyon varsa engel olabiliyor oda bide stres bunlar engel diye biliyorum inşallah gönlüne olur herşey
Aşkım tek doktor a bağli kalma başka doktor a git birdaha baktır değerlerineEvet istiyorum zaten 2 yasina bisey kalmadi ama cok bagimli nasil olacal bakalim. Hayirlisi ama hayir tam aksine annem teyzemler hepsi cok gec menepoza girdiler ben daha 30 olmadan doktor 1-2 sene icinde menepoz bekliyorum dedi
Evet sanirim tekrardan baska bir doktorda baktiracam insAllah hersey guzel cikar bu yasta menepoz yasamak istemem tabiAşkım tek doktor a bağli kalma başka doktor a git birdaha baktır değerlerine
Insallah ya sanirim bende sorun var emzirme de olunca ekstra zor oluyor zaten ilk cocugumda baya 1 sene deneme sonrasi nasip olmustu hayirlisi insAllah
Konu hakkında bir bilgim yok ama Allah istediğiniz şeyi size tez zamanda versin inşAllah, minnosunuza umarim en kisa zamanda bir kardeş gelirIkinci cocugu dusunuyoruz ama 4-5 aydir olmuyor aslinda acelimzde yoktu fakat doktorum ikinciyi dusunuyorsan zaman kaybetme fsh degerin yuksek erken menepoz suphem var gec kalma dedigi icin strese girdim. Ama hala emziren bir anneyim onda mi olmuyor acaba yoksa gercekten sorun mu var merak ettim. 1,5 yasinda hala emzirme sıklığımız yogun. Emzirme hamilelige engel mi? Emzirip hamile kalan anneler var mi aranizda?
Ikinci cocugu dusunuyoruz ama 4-5 aydir olmuyor aslinda acelimzde yoktu fakat doktorum ikinciyi dusunuyorsan zaman kaybetme fsh degerin yuksek erken menepoz suphem var gec kalma dedigi icin strese girdim. Ama hala emziren bir anneyim onda mi olmuyor acaba yoksa gercekten sorun mu var merak ettim. 1,5 yasinda hala emzirme sıklığımız yogun. Emzirme hamilelige engel mi? Emzirip hamile kalan anneler var mi aranizda?
Ayn kim ister aşkım yengem erken yaşta giriyor senin gibi 35 yaşında girmeye başlamış öyle ilaç kullanıyor adet olmak için zor gerçektenEvet sanirim tekrardan baska bir doktorda baktiracam insAllah hersey guzel cikar bu yasta menepoz yasamak istemem tabi
Yaa amin Allah razi olsun insAllahKonu hakkında bir bilgim yok ama Allah istediğiniz şeyi size tez zamanda versin inşAllah, minnosunuza umarim en kisa zamanda bir kardeş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?