Emzirme döneminde kilo aldınız mı

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Merhaba anneler hamileyken hiç kilo almadım doğumdan sonra göbeğim dümdüzdü bebeğim 6aylık çok acıkıyorum tutamıyorum kendimi göbeğim çıktı kilo almak istemiyorum siz nasıl önlem aldınız bi de vitamin kan ilaçları kilo yapar mı of bunaldım

Kimse yok mu forum da

Vitamin ve kan ilaclari kendi baslarina kilo yapmaz ama istah actiklari icin yeme istegi uyandirirlar buda kiloya sebep olabilir. Yemek icin daha az kalorili seyler tercih ederseniz bi sorun olmaz sanirim. Bebeginiz de 6 aylik olmus bundan sonra sutle ilgili bi sorun yasamazsiniz zaten

Dogumdan sonra göbegi olmayanin sonrasinda göbegi cikarsa cok yemekten cikar. Benim dogumdan sonra kocaman göbegim vardi, emzirdikce kücüldü. Bebeginizin kilosu cok degildi sanirim.
Göbek cikmasinin artik bebekle sütle alakasi yok, tamamiyla size bagli. spor ve yediklerine dikkat etme durumu.

Tarçını demle canim büyük bir kupada,sıcaktan ıĺıga yakınken damak zevkine göre bal karıştır iç,acayip iştah kesiyor tok tutuyor ve tabiki tatlım istegini de kırıyor
Benim oglumda 6 aylık ben bu sekilde yapiyorum
Ev yapımı yogurda baharatlar karıstir ye, suyuna limon sık ve iç
Bol bol yesillik ye hu sekilde istahini kesebilirsin şekerli seyler tuketme daha da acıktirır kilo aldirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…