Emzirme Döneminde Kulak Deldirmek

eyfik

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
2
1
16
9 buçuk aylık bir oğlum var, hâlâ emziriyorum, bırakma gibi bir planım da yok. Kulaklarımı deldirmek istiyorum ama emzirirken bir sorun olur mu, bilemedim. Kulağımı deldirdikten sonra iltihap vb. olursa ve ilaç kullanmam gerekirse bebeğimi etkilemesinden korkuyorum.

Emzirirken kulağımı deldirebilir miyim? İltihap durumunda ne yapmam gerekir? Deldirdikten sonra verilen bir krem olursa neyi kullanabilirim ve neyi kullanamam, bilen var mı acaba?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

ben kulağımı 8 farklı yerden deldirdim. hiç krem vs de kullanmadığım halde hiç enfeksiyon olmadı 🙄😂 düzenli temizledim sadece. ama tabi kişiden kişiye de değişir. bazılarında alerji durumu falan oluyor. ben bu yüzden direkt altın küpe ile deldirdim kulağımı.

ama ne olur olmaz bence doktora danısın 🥲

ben kulağımı 8 farklı yerden deldirdim. hiç krem vs de kullanmadığım halde hiç enfeksiyon olmadı 🙄😂 düzenli temizledim sadece. ama tabi kişiden kişiye de değişir. bazılarında alerji durumu falan oluyor. ben bu yüzden direkt altın küpe ile deldirdim kulağımı.

ama ne olur olmaz bence doktora danısın 🥲
Çok teşekkür ederim, muhtemelen bir şey olmaz dediğiniz gibi ama ilaç kullanmaktan korktum, içime kurt düştü bu konuda, o yüzden daha önce yaptıranlara danışmak istedim 😅

Back
X