Emzirme döneminde sütyen takmamak

Ben usendigim icin yapmıyorum ama dusa girerken sutyenini bi torbayla buzdolabi posetide olur buzluga at dus sonrasi tak etkili oluyormuş

Emzirme sütyeni kullanabilirsin
Sütyen takmazsan eğer bu sarkma sorunun daha da büyür

Ben yaz kış takmam füze gibi direk allaha bakıyolar valla ben katilmiyorum birazda anatomik..

Ben sadece disari cikarken veya eve biri gelecekse takarim. Cok bunaltiyor sanki kasiyor beni sevmiyorum.

emzirme atleti tavsiye ederim

penceresini aç emzir sonra kapat ldu bitti

oğlum 30 ay emdi

ilk başlarda çok sarkık gibiydi

kilo verince toparladı esasen spor yapsan daha da toarlardı ama ben üstüne düşmedim

şimdi yine 80 B olduk

Merhabalar arkadaslar bekarligimdan beri evde sutyen takamayan biriyim suan iki aylik oglum var goguslerim orta buyuklukte suan sut dolup bosaldigi icin ister istemez deformasyona ugruyor ustelik biri buyuk biri kucuk ve arada baya fark var suan sarkmis gibi ozellikte buyuk olanda cok belli ve ben hala sutyen takamiyorum icime sıknti veriyor sözum şu ki bunun nedeni sutyen takmamammi yada daha sonra daha fazla sarkarmi yardiiimmmm

cok rahat emzirme sutyenleri var ama onden acilabilen, telsiz yumusak. Bence bedeninize uygun sutyen almiyorsunuz herhalde.

Ben evde pazarlarda satılan penye ya da pamuklu sütyenler var onlardan takıyorum. Çok rahat tavsiye ederim.

Ben eve girince ayakkabımla sütyenimi aynı anda çıkartanlardanım. Emzirme döneminde de atlet kullandım kışa geldiği için. Yazın bıraktım ama giymeyi. Göğüslerimde sarkma falan yok. Genetikle alakalıdır belki. Eşim yabancı bir makale okutmuştu bana, orada da sütyenin sarkma yaptığı yazıyordu. Yatarken bile sütyen çıkarmayan arkadaşlarımın memeleri benimkinden daha sarkık. Ne önersem, söylesem bilemedim.

Göğüs sarkmasının sütyen kullanıp kullanmamayla hiç bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Sütyen güzel gösteriyor sadece, çıkardığın zaman takanla takmayan arasında hiç bir fark yok. Yaşla ve göğüsün yapısıyla alakalı bence.

Back
X