Emzirme dönemindeyim saçlarım çook dökülüyor

gul92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
243
40
68
Kızlar bebeğim 2.5 aylık sadece emziriyorum ve bu ara saçlarım deli gibi dökülüyor. Evin her yeri saç banyoya giriyorum avuç avuç psikolojim bozuldu hamileyken o kadar güzel olmuştu ki saçlarım hiç dökülmüyordu ne yapabilirim yardım!!!

Kızlar lohusalı döneminde bunu yaşayan bi benmiyim ya neden kimse cvp vermiyor

Canım benim bebegim de 4.5 aylık 2 aydir un gibi sofrabezine kadar benim saçım çıkıyo heryerden benim saclarimda kuyruksokumuna kadar uzamisti hamileyken harika olmuslardı
Oluyomus normal diyorlar
Makası aldım elime baglancak sekilde kestim napayım , biraz toparlansın diye (

Normal canim saclarinin dökülmesi üzülme. Benim bebegim suan 8 aylik . 2 aylikken dokulmeye basladi 6. Ayin sonuna kadar döküldü ve bi anda kesildi. Ben sampuanimi da degistirdim ve yeni saclarim cikti bile önden
Drrmatologa bile gittim normal dedi kan degerlerime baktı ve demir ilacı kullanmami soyledi sadece endiselenme

Kizim bir yasında 4 aylıkken başladı hala da devam ediyor.hatta kızımın bezini değiştirirken saçla karşılaşıyorum.yerler saç dolu süpürge de bile sarmal sarmal sac çıkıyor. Böyle devam ederse birkaç ay içinde ciddi anlamda dekolte kafa olucam.

Valla bende öle yapmayı düşünüyorum

Aynen canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…