Kaybolup gitmel istiyprum yasadıgım hayat değil çünkü?

Çocukları elinize başkası tutuşturmuş gibi davranmayın lütfen. Bazı şeyler maalesef çok net neden sonuç ilişkisi.
Bunalmanızı anlıyorum, çok haklısınız. Ama ayağa kalkmak zorundasınız. Destek alın, ilaçlarınızı için. Tek çaresi buysa yapmak zorundasınız. Kocanız değişmez artık, siz kendi dünyanızı çocuklarınız için değiştirin. Her şey zamanla yoluna girer. 🌻

Çocuğuna ekran veriyorsun değil mi? Telefon tablet bilgisayar işte her neyse. Kesin veriyorsun çünkü ekran çocukları böyle arkasına bakmadan deli dana gibi kaçarlar, böyle sebepsizce. Bak biliyorum belki ekran evde onu oyalıyor sanıyorsun ama aslında hayatını çok kötü hale getiriyorsun. Yorucu hale. Ben vermiyorum çocuklara. 7 yaş, 3 yaş, 18 aylıklar. Versem emin ol başedemem. Çünkü algıları kapanıyor bence deli gibi sinirli bi şey oluyorlar bütün izleyen çocuklar. Ama ben gidince parka oraya buraya rahatım. Elbet koşacaklar ama tehlikeyi de biliyorlar
Konu sahibini bilmiyorum ama küçük yaşta ekrana maruz kalmaya başlayıp, bu konuda kontrolsüz olan çocuklar normal oyun oynamayamıyorlar. Benimde etrafımda gözlemlediğim bir şey bu. Dediğiniz gibi ekran anlık kurtarıcı gibi gözüksede genel anlamda her açıdan sıkıntı yaratıyorsun sonrasında.

Back
X