• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme için giyim

Ne güzel 🥰 Dışarıdayken emzirme sütyeni üstüne emzirme atleti giymiş miydiniz hiç peki?
yok hayir. emzirme atletini sadece evde giydim. dısarıda sadece sütyen, üzerine kazak vs. zaten inşallah sağlıkla doğurunca göreceksiniz, emziren annenin öyle kat kat giymesi imkansız 😂 ocak ayında doğurduğum halde temmuz ortasında doğurmuş gibi ateş basıyırdu sürekli 😂

Ben normalde üşüyen biriyimdir Sizin giydiklerinizi evim sıcak olsa da giyemem 🥲 Emzirme atleti giyilince göğüs pedi kullanabildiniz mi? Olur da süt gelme ihtimaline karşı? Oda termometresi alacağım Kasım indiriminde indirime girer mi bekliyorum 🙈
Giyersin giyersin :))) yangı oluyor merak etme
Göğüs pedi kullandım ama az bizimki maşallah sağlam emiyordu işe başlayıncada sağdım hep,gümş kapak ve lansinoh meme ucu kremi d al mutlaka,birde kendin için ilk gnler depend külot alabilirsin,sezeryan olursan eğer dikişsiz yüksk bel külotlar var birkaç tane onlardanda alabilirsin

Arkadaşlarım hep önü açılan kıyafetler kullandıklarını söylediler ancak evdeki kıyafetlerimden hiçbiri öyle değil. Hepsi normal sweatshirt. Kış bebeği olacak inşallah ve kazaklarım da öyle. Ayrıca hem ev hem dışarısı için nasıl kıyafet almalıyım?
Ben evde sütyenle gezdiğim için patır patır çıkarıyorum 😂 dışarda da tişört giyiyorum bu havada. Çünkü terliyorum, emzirmek başlı başına terleten bi eylem zaten

Giyersin giyersin :))) yangı oluyor merak etme
Göğüs pedi kullandım ama az bizimki maşallah sağlam emiyordu işe başlayıncada sağdım hep,gümş kapak ve lansinoh meme ucu kremi d al mutlaka,birde kendin için ilk gnler depend külot alabilirsin,sezeryan olursan eğer dikişsiz yüksk bel külotlar var birkaç tane onlardanda alabilirsin
Aralarından aldıklarım var:) Sezeryan olacak inşallah. Ah o işe başlama kısmı. Daha doğum olmadı her şeyin zamanı var tabii ama o zaman geldiğinde nasıl olacak bilmiyorum 😇

O
Aralarından aldıklarım var:) Sezeryan olacak inşallah. Ah o işe başlama kısmı. Daha doğum olmadı her şeyin zamanı var tabii ama o zaman geldiğinde nasıl olacak bilmiyorum 😇
Oluyor merak etme düşünme oraları,allah birşekilde yardım ediyor,sen güzel güzel bebişinle ve kendinle ilgilen,ailen müsaitse mutlaka destek al ,ben herşeyi kendim hallederim moduna girme,hiçbir koca karı öğüdünü dinleme,dinlede uygulama :))
Süt için en az3lt su hergün,rezene çayı al,bebek gazı için ise kimyon çayı al şimdiden dursun evde ,kendi vucudun için dengeli beslenmen yeterli,peynirini yoğurdunu ihmal etme kalsiyumun için

O

Oluyor merak etme düşünme oraları,allah birşekilde yardım ediyor,sen güzel güzel bebişinle ve kendinle ilgilen,ailen müsaitse mutlaka destek al ,ben herşeyi kendim hallederim moduna girme,hiçbir koca karı öğüdünü dinleme,dinlede uygulama :))
Süt için en az3lt su hergün,rezene çayı al,bebek gazı için ise kimyon çayı al şimdiden dursun evde ,kendi vucudun için dengeli beslenmen yeterli,peynirini yoğurdunu ihmal etme kalsiyumun için
Ne kadar kıymetli tavsiyeler bunlar Çooook teşekkür ederimmm 🥰🥰🥰🥰

Back
X