Bebek Beslenmesi Emzirme ile imtihan

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Silikon ucsuz cok denedim sarilik oldu. Doktor kizdi. Dogru teknigi gosterdi onun yaninda denedik bebegin tutamadigini oda gördü. O dedi silikon uc al olmazsa biberon diye bende uc aldim. Emzigede biraz mecbur kaldim.
Biberon yerine bardak konusunu denicem. Sagolun.

Facebook’ta emzirme sanatı grubuna üye olun ve yazın oraya yönlendirsinler sizi
Emziğe mecbur değilsiniz

Facebook’ta emzirme sanatı grubuna üye olun ve yazın oraya yönlendirsinler sizi
Emziğe mecbur değilsiniz
Tamam bakicam o gruba tesekkur ederim.
Mesela bugunden bahsedeyim. Bebegim her emzirmeden sonra 2 kere fazlayi cikarmasina ragmen aglayarak emmek istedi. Açtıvyani karni bende yine emzirdim. Gece oldu uykudan kalkti emmek istedi. Emzirdimiyi guzel yatirdim fazlasini cikardi 3 kez ve yarim saat bile olmadi aglayarak istedi yine. Ve suan goğsumde. 15 dk aktif emdikten sonra yatiricam yine. Ve biliyorum agzinin ke arindan sut akicak bi kac kez ve yine isticek

Daha çok küçük sürekli emmek istemesi çok normal
Emmek sadece açlığı göstermez
Tek bildiği şey emmek şu anda.
Doyma kriterini yukarıda yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…