Doğuma Hazırlık emzirme koltuğu nasıl birşey alsam?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tarcinakide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
798
1
46
Diğer
emzirme koltuğu olarak bambular var. yani kenarları oturma yeri filan ağaçtan üzerinde minderi var böyle birşey mi alsam..yoksa yataş enza da baba koltuğu ya da tv koltuğu diye geçen her yeri deri kaplı daha büyük modeller var ondan mı alsam ne önerirsiniz?

ben ikeadan aldım
çok da memnunum
fiyatı da çok uygundu 130 tl
ileri geri kendimizi çok rahat sallayabiliyoruz
oğlumu emzirdikten sonra biraz da sallıyorum
$PE104775.webp

Son düzenleme:
Ben de ikeadan aldım ama saklanan koltugu cok gicirdiyordu o yüzden cok rahat giydirmeli bı koltuk aldık biraz daha pahalı ama odada güzel durdu

ben ikeadan aldım
çok da memnunum
Eki Görüntüle 455862

bu modelin bir benzerini istikbalde denemiştim. hafif hopluyor gibi.yani sallanmıyordu çokta rahat değildi..bu koltuk yatıyormu acaba birde sallanıyormu..yani devamlı ayaklarımızı itmemizmi gerek?

Yine ikea dan aldık ama normal koltuk sallanan degil yayli olanda degil. Cunku onlar bana pek rahat gelmedi.butun koltuklara tek tek oturdum:) ikea nin internet sitesinde kumas tekli koltuklara bakarsan gorebilirsin.

sağol canım... bakarım.ama ben yinede sallanan istiyorum:9:neden bilmiyorum çok hoşuma gitti..tabi iyisi olması lazım kullanışlı.

Tabi ki sallananlar daha cazip geliyor insana ama ikeadaki feci gicirdiyordu. Ama bebek odası satan yerlerde sallanan koltuklar var onlar feci rahat eğer odada yeterince yerin varsa ve 400 500 tlyi goze aldiysan tavsiye ederim. Ayak ucundaki pufuyla beraber sallandığı icin insanın yatıp uyuyası geliyor:))

haklısın canım....güzel sallanıyorlar:52: bir de derilere bakıcam bulabilirsem.... aslında kullanan çok kişi vardır belki görüp yazarlar onlarda

ben ikeadan aldım
çok da memnunum
Eki Görüntüle 455862

canım senin yazını okuduktan sonra benim de aklıma yattı..gittim ikeada denedim, ama bu koltuk bana hiç rahat gelmedi ya, bebekle oturup kalkması zor olur gibi, bir de güvende hissedemedim..ben ikeadan bambu bi koltuk aldım..tavsiye ederim düşünenlere..gayet rahat

canım senin yazını okuduktan sonra benim de aklıma yattı..gittim ikeada denedim, ama bu koltuk bana hiç rahat gelmedi ya, bebekle oturup kalkması zor olur gibi, bir de güvende hissedemedim..ben ikeadan bambu bi koltuk aldım..tavsiye ederim düşünenlere..gayet rahat

haklısın canım. bu koltuk zıplıyor gibi bir garip... bambu koltuğun sallanıyor mu acaba? rahatmı fiyatı nasıl?

ben ikeadan aldım
çok da memnunum
Eki Görüntüle 455862

Ben de bunu aldım. Bebeğim artık 2 yaşında, emzirmeyi bıraktık. ama çok rahat ettim 2 yıl bununla. Çok kullanışlı, hem de diğerlerine göre oldukça ekonomik. Sallanmıyor ama ağacının özelliğinden salınıyor yaslandıkça.
Güvenli gelmedi demiş bir arkadaş, endişeniz olmasın. Eşim kucağına ben kucağıma bebeğim üç kişi oturduk.

Son düzenleme:
Back
X